середа, 17 жовтня 2007 14:51

Грузинська опозиція прийняла програму боротьби з Саакашвілі

Об"єднана грузинська опозиція, в яку входять десять політичних організацій, в середу прийняла маніфест з основними завданнями своєї політичної боротьби. Своїми основними завданнями опозиціонери вважають відновлення незалежності судової системи республіки, територіальної цілісності Грузії, а також боротьбу з політичним насильством в країні.

На думку політиків, що підписали маніфест, нинішнє "важке соціально-економічне і політичне положення" Грузії багато в чому пов"язане з тим, що влада в країні узурпована президентом - Михайлом Саакашвілі і "його корумпованим оточенням". "Фактично в країні встановлений політичний терор і порушені права людини", - сказано в маніфесті.

Опозиціонери вважають, що в цих умовах перспектива виконання найважливішого завдання центральної влади - відновлення територіальної цілісності - "виглядає дуже туманно".

Текст документа, під яким підписалися представники Республіканської, Лейбористської партій, руху "Свобода" і інших організацій, опозиція має намір направити Саакашвілі, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Грузинська опозиція прийняла програму боротьби з Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі