неділя, 16 березня 2008 17:47

Грузинська опозиція мітингує в Тбілісі

Об"єднана опозиція в неділю ввечері скликала на мітинг поблизу парламенту в Тбілісі своїх прихильників, додавши до своїх вимог відставку спікера парламенту Ніно Бурджанадзе.

Мітинг був скликаний на сьомий день голодовки, яку проводять близько 60 осіб - лідерів і прибічників Об"єднаної опозиції.

По даним на 18.00 за тбіліським часом, на початок мітингу зібралося декілька тисяч чоловік. Рух по центральному проспекту міста перекритий. До місця проведення акції пішки йдуть прихильники опозиції.

Об"єднана опозиція поступово розширює список вимог до влади. До первинної вимоги про виконання так званого меморандуму опозиції, в ході акції додалася вимога про відставку Саакашвілі і проведення нових президентських виборів, і в неділю, 16 березня, учасники акції заявили, що ставлять питання і про відставку Бурджанадзе.

До акції Об"єднаної опозиції приєдналися учасники ще двох акцій голодовки, що проходили протягом тижня. На мітинг під парламентом прийшли представники Націонал-демократичної партії, які проводять акцію голодовки в своєму офісі, і представники опозиційної партії "Нові праві" - її представники голодують прямо в приймальні голови парламенту, передають "Новости-Грузия".

Зараз ви читаєте новину «Грузинська опозиція мітингує в Тбілісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі