четвер, 19 лютого 2009 14:15

Грузини на "Євробаченні" заспівають про Путіна (ВІДЕО)

Грузини на "Євробаченні" заспівають про Путіна (ВІДЕО)
На конкурс "Євробачення-2009", який відбудеться в Москві в травні цього року, грузинська делегація привезе провокаційну пісню We don"t wanna put in, яка асоціюється з прізвищем російського прем"єр-міністра Володимира Путіна.

"Думаю, що в Москві вона справить особливе враження, оскільки крім того, що пісня несе в собі певні політичні послання, на слух вона приємно сприймається", - говорить голова журі, британський продюсер Стівен Бад.

Грузію представлятиме на музичному конкурсі група Stephane and 3G ([kjgtwm і троє дівчат). Вона перемогла у фіналі національного конкурсу "Євробачення", виконавши пісню, в якій міститься протест проти політики Росії.

Спочатку Грузія заявляла, що бойкотуватиме популярний музичний конкурс в Москві через військовий конфлікт в Південній Осетії. Проте незабаром рішення було змінене, і тепер грузинська група Stephane and 3G має намір виступити там з провокаційною піснею.

За матеріалами: Комсомольська правда, Дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Грузини на "Євробаченні" заспівають про Путіна (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі