пʼятниця, 16 березня 2007 19:04

Групу квартирних злодіїв затримали на Львівщині

Львівська міліція затримала злочинну групу, яка впродовж трьох років діяла в Яворівському і Мостиському районах області. Про це повідомив начальник головного управління МВС у Львівській області Михайло Цимбалюк.

За його словами, до злочинної групи входили 6 раніше судимих жителів Львівщини.

"Вони здійснювали крадіжки в Яворові, Новояворівську і в Мостіському районі, брали переважно гроші і побутову техніку, яку потім продавали", - сказав Цимбалюк.

Вже зараз зафіксовано 36 крадіжок, здійснених членами цієї банди. Зараз вони знаходяться під вартою - суд дав санкцію на їх арешт.

Цимбалюк розповів також, що у минулу неділю в місті Рава-Руська затримали злочинну групу, в яку входили цигани, що приїхали зі східних областей України. Вони займалися крадіжками - приїжджали у двори і просилися переповити немовляти, а потім били господарів і забирали цінні речі.

"Злочинців вдалося затримати, тому що під час вчинення злочину в Золочівському районі номера їх машини запам"ятали жителі сіла і повідомили міліції, а увечері цю машину затримали у Рава-Руській", - сказав Цимбалюк.

За його словами, цигани встигли скоїти злочин і в цьому місті. Вже потім з"ясувалося, що перед цим група скоїла 10 аналогічних злочинів у Хмельницькій області, пише Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Групу квартирних злодіїв затримали на Львівщині ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі