Ексклюзиви
субота, 12 липня 2008 16:02

Група Radiohead зняла тривимірний кліп (ФОТО)

 
Британська рок-група Radiohead зняла кліп на пісню House of Cards з альбому In Rainbows на основі нових комп"ютерних технологій, отримавши реалістичні зображення за допомогою лазерів, повідомляє Pitchfork.

 

Для створення кліпу музиканти скористалися технологіями компаній Geometric Informatics і Velodyne. За допомогою лазерів і спеціальних датчиків вони дозволяють отримати реалістичні тривимірні зображення людей і навколишніх предметів.

Для створення тривимірних зображень було використано 64 лазера, які робили 900 знімків на хвилину. Вони працювали за принципом лазерного далекоміра LIDAR, створюючи тривимірне зображення після вимірювання відстані до об"єкту.

Спочатку передбачалося, що кліп на пісню House of Cards з"явиться в інтернеті 10 липня. Проте з невідомих причин його прем"єра була перенесена на пізніший час.

Раніше Radiohead запропонувала своїм фанатам зробити анімаційний кліп на будь-яку з пісень з останнього альбому In Rainbows. Автор кращого сценарію отримає приз у розмірі 10 тисяч доларів для зйомки повноцінного кліпу.

Зараз ви читаєте новину «Група Radiohead зняла тривимірний кліп (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути