пʼятниця, 16 серпня 2019 19:49

Гримчаку обирають запобіжний захід: онлайн-трансляція засідання

Гримчаку обирають запобіжний захід: онлайн-трансляція засідання
Суд обирає запобіжний захід Юрію Гримчаку. Фото: Prm

Чернігівський суд обирає запобіжний захід заступнику міністра у справах окупованих територій Юрію Гримчаку, якого викрили на хабарі.

Прокурори просять взяти Гримчака під варту з можливістю внесення застави у розмірі 13,4 млн грн. Про це повідомляє "Страна"

Такий запобіжний захід прокурори пояснюють тим, що Гримчак може покинути територію України, а також використовувати свої зв'язки і вплинути на розслідування.

Як зазначається, дружина Гримчака Юлія назвала суму застави, яку просить прокуратура, міфічною. Також вона зазначила, що у сім'ї таких грошей немає і, якщо суд підтримає прокурорів, Юрій Гримчак буде сидіти в СІЗО.

Адвокати обвинуваченого просять призначити найм'якшу міру запобіжного заходу - особисте зобов'язання. Що стосується ризику виїхати за кордон, адвокат каже, що Гримчак може просто здати закордонний паспорт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилась інформація про потерпілого у справі Гримчака

Онлайн-трансляція судового засідання.

Юрія Гримчака та його помічника викрили на хабарі понад $1,1 млн. Обоє нібито вимагали від підприємця гроші за вплив на суди та чиновників Мінкультури для прийняття потрібних рішень.

Зараз ви читаєте новину «Гримчаку обирають запобіжний захід: онлайн-трансляція засідання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі