четвер, 03 квітня 2008 20:18

Грибок "з"їв" підлогу Будинку культури

Під час колегії Сосницької райдержадміністрації Чернігівської області завідувачі сільських клубів просили виділити кошти на ремонти приміщень. Більшість будівель закриті або аварійні.

— У нас підлога поступово пропадає, на сцену зайти неможливо, — бідкається директор киріївського клубу Леонід Мурашко, 47 років. — Сидіння поцвіли. Все село гуде, що у клубі порядку немає. Всю зиму дрова пиляю й рубаю. Опалюємо тільки одну кімнату. Апаратура відсиріла. Ремонтувати її ніхто не береться. На 8 Березня приносили з дому караоке й телевізор. Молодь не хоче ходити до клубу. Йде до бару, що поряд, пити пиво.

У Купчичах та Бондарівці клуби закриті. На черзі — Матвіївка та Кнути. У Шаболтасівці заклад в аварійному стані. У Спаському в будівлю влучила блискавка — ремонту не зробили досі. У Поліссі грибок "з"їв" підлогу клубу. У Будинках культури Кудрівки та Вільшан нікому працювати.

Зараз ви читаєте новину «Грибок "з"їв" підлогу Будинку культури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі