понеділок, 20 серпня 2007 16:44

Грибник врятувався від ведмедя на велосипеді

У одному з районів Петропавловська-Камчатська ведуться пошуки ведмедя, який напав на грибника в міському лісопарку.

Як повідомили в управлінні Росприроднадзора по Камчатському краю, в неділю на молодого чоловіка, який відправився за грибами в ліс, що знаходився на краю міста, несподівано накинувся бурий ведмідь.

Грибникові вдалося ухилитися від ударів лап хижака і, добігши до свого велосипеда, він спробував виїхати від ведмедя. Проте звір не відставав від велосипедиста навіть після того, як той вибрався на дорогу.

"Грибникові повезло, що йому назустріч попалася машина "швидкої допомоги", - розповів представник Роспріроднадзора. - Водій сигналами прогнав хижака. Медики також оглянули чоловіка. З ним було все гаразд, за винятком того, що він був сильно наляканий".

В даний час пошуками агресивного звіра зайняті фахівці камчатського Роспріроднадзора і мисливці. По описах ведмедеві близько 2,5 років. "У цьому віці молоді ведмеді дуже небезпечні, оскільки вони ще не навчені всім мудростям пошуку пищи і кидаються на все підряд", - відзначили в Роспріроднадзоре, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Грибник врятувався від ведмедя на велосипеді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі