середа, 17 грудня 2008 09:09

Грабіжники напали на Олександра Цекало та його сім"ю

У Підмосков"ї здійснений розбійний напад на будинок відомого продюсера та телеведучого Олександра Цекало, передає "Інтерфакс" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

Як уточнює агентство, пограбування заміського будинку шоумена в селищі Глухово сталося увечері у вівторок. Озброєні злочинці в масках пробралися в будинок Цекало в той момент, коли сім"я святкувала день народження дочки. Грабіжники зв"язали шоумена і його дружину - Вікторію Галушку, а потім почали обшукувати будинок. У результаті здобиччю злочинців стали 7 мільйонів рублів готівкою, а також ювелірні прикраси, вартість яких Цекало оцінює в 4 мільйони рублів.

За відомостями порталу Life.Ru, пограбування було чітко сплановане, оскільки злочинцям було потрібно менше хвилини, щоб "скрутити" сім"ю Цекало. В той же час, джерела видання в органах правопорядку не виключають вірогідність того, що грабіж був здійснений так званими "гастролерами", тобто - без попереднього плану.

У правоохоронних органах повідомили, що за фактом пограбування будинку Цекало порушено кримінальну справу. "На місці події працює оперативно-слідча група, до якої увійшли представники підмосковного управління Слідчого комітету при Прокуратурі РФ та співробітники кримінального розшуку ГУВС Московської області", - додав співбесідник агентства.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники напали на Олександра Цекало та його сім"ю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі