середа, 06 червня 2007 19:12

Грабіжника пенсіонерок затримали в Севастополі

Севастопольські правоохоронці спіймали грабіжника, який обкрадав пенсіонерок. 25-річний хлопець виривав у бабусь з рук сумочки і пакети.

За інформацією міліції Севастополя, мішенню грабіжника ставали жінки, що пересувалися по вулицях міста поодинці. Протягом декількох тижнів нападу піддалися чотири мешканки Севастополя. Злочинець вважав за краще нападати на жінок похилого віку, пенсіонерок, тобто самих беззахисних.

"Все, що можна було у них забрати - сумку з продуктами і ліками та гаманець, в якому лежало в кращому разі декілька "п"ятірок" і "десяток", - відзначили у міліції.

Так зловмисник вирвав пакет з грошима і ліками у 70-річної жінки, на іншу 50-річну жертву він напав біля під"їзду і вирвав у неї дамську сумочку з мобільником і 50-а гривнами. Аналогічну здобич грабіжник виявив в сумочці наступної жертви, яку підстеріг на сходовому майданчику багатоповерхівки. 67-річна пенсіонерка позбулася мобільного телефону і гаманця з 40 гривнами. Наступного разу зловмисник вирвав у 77-річної старенької пакет з продуктами і гаманцем, заподіявши пенсіонерці збиток на суму 60 гривень. Оперативники кримінального розшуку декілька тижнів йшли слідами грабіжника. Затримати його "на гарячому" не вдавалося - зловмисник скоював злочини, коли поблизу нікого не було, передбачливо вибирав шляхи відходу.

Затримали зловмисника вдень - опинившись в оточенні міліціонерів, серійний грабіжник спробував сховатися, але встиг пробігти не більше п"яти метрів. Зараз відносно хлопця збуджена кримінальна справа, ведеться слідство, передає "Газета по-киевски".

Зараз ви читаєте новину «Грабіжника пенсіонерок затримали в Севастополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі