четвер, 19 квітня 2007 19:23

Грабіжник загубив вкрадені гроші, поки тікав від міліції

Співробітники Управління Міністерства внутрішніх справ у Запорізькій області 18 квітня затримали раніше судимого громадянина Молдови при спробі розкрадання 3 тис. гривень із відділення банку "Металург",, що входить до групи невеликих, розташованого в промисловій зоні Запоріжжя.

Про це сказано в повідомленні центру громадських зв"язків УМВС області.

Відповідно до повідомлення, 45-річний молдаванин під час обідньої перерви сховався в приміщенні банку, потім підібрав код до цифрового замка касового приміщення й спробував викрасти гроші.

Поки зловмисник ховав по кишенях пачки банкнот, він випадково упустив одну упаковку з банкнотами, чим привернув увагу співробітників банку, які ввійшли в приміщення й виявили його.

Чоловік кинувся бігти до виходу з відділення банку й упустив украдені гроші - усього близько 3 тис. гривень.

Не зупиняючись, зловмисник побіг у напрямку смітника, який знаходився поблизу, у той час, як співробітники банку встигли викликати охорону й міліцію, які протягом декількох хвилин організували переслідування й затримали молдаванина.

Також поблизу був виявлений його автомобіль "Мерседес-200", у салоні якого були заховані 33 автомагнітоли.

Затриманий чоловік - житель Кишинева, неодноразово судимий.

Зараз міліція вирішує питання про порушення стосовно нього кримінальної справи, перевіряється можливість вчинення затриманим інших злочинів, пишуть Українські новини.
Зараз ви читаєте новину «Грабіжник загубив вкрадені гроші, поки тікав від міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі