четвер, 30 грудня 2010 10:31

Говорячи про газові домовленості, Путін згадав Чорноморський флот

Говорячи про газові домовленості, Путін згадав Чорноморський флот

Прем'єр Росії Володимир Путін розраховує, що всі контракти з закордонними партнерами щодо поставок енергоносіїв будуть дотримуватися і сюрпризів у Новий рік не буде.

"На сьогоднішній день у нас домовленості з усіма основними нашими партнерами про те, що ми будемо працювати в рамках досягнутих домовленостей. У нас є з усіма основними партнерами контракти - і з сусідами, з України, з Білоруссю. Це діючі контракти, підписані і виконувані ", - сказав прем'єр 29 грудня в бесіді з журналістами.

Глава російського уряду сподівається, що "спроб перегляду контрактів не буде".

"Ми багато в чому пішли назустріч нашим партнерам, багато зробили, і це коштувало нам чималих грошей, - нагадав він. - Зокрема, Україні заплатили за Севастополь (перебування там Чорноморського флоту) величезні гроші і будемо далі платити".

Торкаючись питання про Митний союз, Путін заявив, що формування цього союзу "не загальмувало приєднання Росії до СОТ, а, навпаки, прискорило".

"Наші колеги зрозуміли, що ми хочемо (приєднатися до СОТ), але можемо і без цього обійтися. Бажання бачити Росію серед країн, які користуються однаково вживаними правилами в економіці, є велике у наших партнерів, і вони самі прискорили процес приєднання Росії до СОТ ", - заявив Путін.

Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «Говорячи про газові домовленості, Путін згадав Чорноморський флот». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі