Ексклюзиви
субота, 05 травня 2007 12:04

Господиня публічного дому не змогла підірвати репутацію Вашингтону

У розшифровках телефонних розмов клієнтів служби ескорт-услуг, очолюваної Деборою Джин Палфрі (Deborah Jeane Palfrey), не опинилося прізвищ високопоставлених чиновників адміністрації президента США або членів Конгресу, повідомляє Fox News.

Палфі, що знаходиться під слідством у справі про рекет і відмивання грошей, як і очікувалося, в п"ятницю увечері надала телеканалу ABC багатосторінкову розшифровку переговорів диспетчера її служби з клієнтами. Проте любителів сенсацій чекало розчарування, імен високопоставлених чиновників і політиків не прозвучало.

Проте, в числі клієнтів служби ескорт-услуг Палфрі опинився один з топ-менеджерів NASA і не менше п"яти високопоставлених військових.

Палфрі в кінці квітня 2007 року оголосила, що клієнтами її компанії, що працювала в окрузі Колумбія, були високопоставлені чиновники, політики і інші представники еліти.

Зокрема, власниця служби ескорт-услуг оголосила, що її постійним клієнтом був чиновник Держдепартаменту США Рендалл Тобіас (Randall Tobias), що був одним з керівників Агентства міжнародного розвитку. Тобіас був вимушений подати у відставку. Офіційною причиною його відходу називалися "Особисті мотиви", проте інформовані джерела стверджували, що він подав у відставку після того, як Палфі привела вагомі докази того, що Тобіас був клієнтом її компанії, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Господиня публічного дому не змогла підірвати репутацію Вашингтону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути