середа, 04 червня 2008 17:52

Господиня кубла розпусти, де відпочивав екс-губернатор Нью-Йорка, покаялась у суді

Господиня підпільної мережі любовних послуг для елітних клієнтів, серед яких був і екс-губернатор Нью-Йорка Еліот Спітцер, 23-річна Сесіл Суал визнала свою провину і покаялася в суді у вівторок, повідомила прес-служба прокурора Манхеттена.

Година "кохання" в її бізнесі, який вона маскувала за ширмою ескорт-послуг Emperors Club VIP обходився в круглу суму, досягаючи 5,5 тисяч доларів. Клієнти перераховували гроші на рахунок, відкритий під виглядом консалтингової фірми.

У березні цього року в США зчинився скандал, коли розголос отримали відомості про те, що губернатор штату Нью-Йорк Спітцер фігурує у списку постійних відвідувачів цього закладу як "клієнт-9". Під тиском критики, Спітцер публично вибачився і подав у відставку.

До перемоги на виборах в листопаді 2006 року він обіймав посаду прокурора і прославився рішучою боротьбою з проституцією.

Відзначимо, що Суал звинувачується в організації міжнародної мережі проституції, залученні до неї, а також у відмиванні грошей, здобутих злочинним шляхом. В сукупності їй загрожує термін ув"язнення до 25 років, повідомив офіс прокурора, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Господиня кубла розпусти, де відпочивав екс-губернатор Нью-Йорка, покаялась у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі