пʼятниця, 06 червня 2008 15:36

Гоша Куценко нагодував киян шпротами і напоїв коньяком (ФОТО)
12

Презентація кримінальної драми Іллі Ноябрьова, що проходила в столичному кінотеатрі "Україна", зібрала величезну кількість кіноманів, серед яких було досить багато відомих персон. В принципі, нічого несподіваного в цьому немає. Вже само те, що сценаристом і режисером виступив Ноябрьов, несло в собі якусь інтригу. Це перший досвід прокатного кіно для Іллі.

Про саму картину Ілля сказав наступне:

- "13 місяців" - драматичний твір. Хоча, він не такий драматичний, як наше життя. Це життя, зі всіма його проявами. Це історія чоловіка, якому під 40, і він починає його переоцінювати. Міркувати, навіщо жив, що зробив так або не так.

А ось Гоша Куценко, ледве з"явившись, перекинув добру "сотку" коньяку. Після цього актор потрапив в щільне коло журналістів, від яких не міг відкараскатися хвилин 40. На його обличчі навіть виступив піт. Не дивлячись на товкучку, Куценко терпляче розповідав про фільм і свою роль зокрема. А потім, в компанії Іллі Ноябрьова актор сховався в залі кінотеатру.

Що стосується самих гостей, то на початок фільму багато хто з них був добре підпоєний коньяком, який, як і передбачалося, закушували шпротами і фруктами. Спустошивши все що можна було спустошити, народ дружно попрямував дивитися картину. У ній мова йде про процвітаючого бізнесмена - Гліба Рязанова. Герой Куценко несподівано усвідомлює, що витратив кращі роки на те, щоб стати "потрібним кадром". Навіть його сімейне життя ніщо інше, як вигідна операція.

Бюджет нового творіння Іллі Ноябрьова склав $2 000 000, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Гоша Куценко нагодував киян шпротами і напоїв коньяком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі