субота, 25 грудня 2021 07:00

Гороскоп на вихідні: чого не можна робити, аби не сполохати успіх

Гороскоп на вихідні: чого не можна робити, аби не сполохати успіх
Присвятіть ці дні собі. Розвивайте свої здібності. Фото: pixabay.com

25 і 26 грудня уникайте неприємних розмов з родичами коханих. Вони зіпсують ваш відпочинок. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Обирайте спокійні розваги у вихідні, - говорить астрологиня. – Субота принесе невдоволення азартним натурам. Присвятіть ці дні собі. Розвивайте свої здібності. Не займайтеся увесь час вирішенням проблем друзів і родичів. Трохи здорового егоїзму не завадить. Не слід цими днями відправлятися у далеку подорож. Дорога буде важкою. Складно проходитиме акліматизація. Аби не сполохати успіх, не розповідайте нікому про свої плани. Це дні підвищеної аварійної небезпеки. Остерігайтеся ураження електричним струмом".

Овен

Невідкладні витрати заберуть більшість виділених на вихідні грошей. Деякі з ваших бажань задовольнити не вдасться. Зачекайте кращої нагоди.

Телець

Не женіться за дешевим крамом. Азарт покупця може підірвати ваш бюджет. Ви ризикуєте накупити непотребу. Обдумуйте кожен фінансовий крок.

Близнюки

Купіть подарунок для себе. Це покращить настрій. Фінансові перспективи поки що не вселяють оптимізму.

Рак

Помітного дефіциту коштів не буде. Сплануйте відпочинок на власний смак. Побалуйте себе й рідних вишуканими стравами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Стрільців на 2022 рік: коли чекати на кар'єрний ріст

Лев

Частину зароблених за тиждень грошей вам не вдасться одержати. Це утримає вас від здійснення необдуманих покупок. Але не відмовляйте собі у придбанні нового одягу.

Діва

Ваші ресурси обмежені. Замість відпочинку доведеться попрацювати. Не варто відмовлятися від підробітку. У суботу можливі дрібні втрати.

Терези

Наприкінці вихідних ви не дорахуєтесь помітної суми. Заощаджуйте. Гарні подарунки вдасться придбати на розпродажі.

Скорпіон

Грошей вистачить на необхідне. Не беріть на ринок надто великої суми. Втриматися від спокуси витратити все буде складно.

Стрілець

Очікуються дрібні матеріальні втрати. На тлі загальної фінансової скрути вони сприйматимуться гостріше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Козерогів на 2022 рік: коли буде більше грошей і цікавих пропозицій

Козеріг

Вашому збагаченню сприятимуть впливові покровителі. Можливі прибутки у вигляді подарунків.

Водолій

Відмовтеся від пошуку додаткових джерел заробітку. Подумайте про раціональне використання наявних ресурсів. Добре відпочиньте напередодні нового робочого тижня.

Риби

Збільшується відтік коштів. Матеріальної підтримки потребуватимуть ваші рідні. Від деяких своїх потреб доведеться відмовитися.

Астрологиня здивувала прогнозом для України.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: чого не можна робити, аби не сполохати успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі