субота, 18 грудня 2021 07:00

Гороскоп на вихідні: на кого чекає великий успіх

Гороскоп на вихідні: на кого чекає великий успіх
Не варто виношувати грандіозних планів. Робота буде малоефективною. Фото: pixabay.com

18-19 грудня у вашому серці несподівано спалахне закоханість. Будьте обережні. Нові стосунки не триватимуть довго. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Буде повня, - говорить астрологиня. – Незважаючи на вихідні, настрій громадян не буде піднесеним. Клопоту вистачатиме. Люди схилятимуться до політичних суперечок. Фінансовий дефіцит гостріше відчуватиметься цими днями. Суму додаватиме песимістичний погляд на майбутнє. Чимало людей працюватимуть, незважаючи на вихідні. Не варто виношувати грандіозних планів. Робота буде малоефективною, зате зможе відволікти від неприємних роздумів. Великий успіх чекає на Овнів, Скорпіонів, Козерогів і Риб".

Овен

Коштів вистачатиме для забезпечення родини у ці вихідні. Пильнуйте за дітьми. Їх витівки обернуться на збитки.

Телець

Фінансове питання стоятиме гостро. Дефіцит коштів примусить вас шукати заробітки навіть у вихідні. Залиште час і для відпочинку.

Близнюки

Наявність фінансового запасу дозволить вам почуватися впевнено. Під час подорожі на вас чекатимуть непередбачені витрати. Будьте готові до цього.

Рак

Не шкодуйте грошей на укріплення здоров'я. Діти й родина не потребуватимуть термінових інвестицій з вашого боку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Штани замість спідниці і мінімум макіяжу – що одягти у новорічну ніч

Лев

Доведеться обирати між бажаним та необхідним. Не допускайте великих витрат у ці дні. Похід по крамницях плануйте на другу половину наступного тижня.

Діва

Тиждень порадував добрими результатами. Проблем з грошима на ці дні не буде. Стримуйте у собі азарт покупця. Є ризик віддати великі гроші за товар сумнівної якості.

Терези

Намагайтеся не переоцінювати свої фінансові можливості. Розрахуйте витрати до середини квітня. Знайомі не зможуть надати вам матеріальної підтримки.

Скорпіон

Триває прибутковий період. Відпочиньте із задоволенням. Можна здійснити давно заплановану покупку. У неділю стережіться крадіжки. Пильнуйте за гаманцем.

Стрілець

Ви можете позбавитися значної суми через необачність. Обирайте недорогі форми відпочинку. Скоротіть список витрат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що приготувати на Новий рік, щоб задобрити господаря року

Козеріг

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Майте резервну суму для забезпечення романтичних ідей на уїк-енд.

Водолій

Очікувані гроші надійдуть лише наступного тижня. Відкладіть похід до ресторану. Будьте економними. Не наражайтеся на штрафні санкції.

Риби

Тиждень видався урожайним. Дефіциту коштів не буде. Проте здебільшого вам доведеться забезпечувати грошима оточуючих, аніж власні потреби.

Астрологиня назвала 5 знаків, які розбагатіють у 2022 році.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: на кого чекає великий успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі