субота, 17 жовтня 2020 07:00

Гороскоп на вихідні: кому зірки пророчать кохання і несподівані повороти долі

Гороскоп на вихідні: кому зірки пророчать кохання і несподівані повороти долі
Зірки сприятимуть здійсненню ваших бажань. Вихідні будуть романтичними і насиченими. Фото: pixabay.com

17-18 жовтня продумайте свої плани на місяць вперед. Більш результативними ці дні будуть для чоловіків. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"17 жовтня – перший день нового місячного циклу, - говорить астролог. - Жінкам варто використовувати свою слабкість для досягнення поставленої мети і по можливості спиратися на сильне чоловіче плече. Добре вестиметься аналітикам та науковцям. Прагніть досягати практичних результатів у будь-якій сфері діяльності. Зірки сприятимуть здійсненню ваших бажань. Вихідні будуть романтичними і насиченими. Не давайте волю сумнівам. Кохання прийде у життя Тельців, Раків і Стрільців. Несподівані повороти долі траплятимуться у житті Близнюків, Дів і Скорпіонів. Не бійтеся змін. Разом із ними у ваше життя прийдуть радість та успіх".

Овен

Обходьте казино та ігрові клуби. Не позичайте людям гроші. Подбайте про захист дому від злодіїв. Можливі великі збитки через власну недалекоглядність.

Телець

Дефіцит коштів різко обмежує ваш вибір. Не час здійснювати великі покупки. Похід з родиною у кав'ярню краще замінити на прогулянку в парку. Економте.

Близнюки

Незначні фінансові обмеження не зіпсують настрою. Використайте нагоду придбати нові одяг і взуття. Не пропустіть дружньої вечірки.

Рак

Гроші надходитимуть вчасно. Виникне проблема з їх розумним розподілом. Після сплати термінових рахунків залишиться мало готівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 12-18 жовтня: чому подорожі краще скасувати

Лев

Гроші швидко спливатимуть. Не кидайте їх на вітер. Контролюйте свої витрати, бо ризикуєте залишитися з порожнім гаманцем.

Діва

Заробітки ледве покривати витрати. Намагайтеся не збільшувати дефіциту свого бюджету. Добре розраховуйте кожен фінансовий крок.

Терези

Пильнуйте за своїми речами у людних місцях. Не залишайте без нагляду гаманець. Придбані у неділю товари не служитимуть довго.

Скорпіон

Ви можете отримати непогані додаткові заробітки. Але для цього про відпочинок у суботу доведеться забути. Зробіть вибір самі.

Стрілець

Фінансових проблем не стане менше. Задовольнити усі свої потреби ви не зможете. За деякі послуги спробуйте розраховуватися бартером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Карпатах випав сніг - у мережі показали фото

Козеріг

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Знайомі вчасно повернуть свої борги. Відмовляти собі у чомусь не доведеться.

Водолій

Не відправляйтеся на ці дні у подорож. Вона обійдеться невиправдано дорого. Здійсніть господарські покупки у суботу.

Риби

Навряд чи ви зможете реалізувати масштабні плани на вихідні. Відтік коштів на потреби родини буде більшим за очікуваний, тому обирайте недорогі форми відпочинку.

Вихідні у більшості областей України будуть холодними та дощовими. А от з понеділка в країні запанує суха і сонячна погода, однак температура повітря буде низькою.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: кому зірки пророчать кохання і несподівані повороти долі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі