Ексклюзиви
субота, 07 грудня 2019 07:00

Гороскоп на вихідні: кому чекати на диво

Гороскоп на вихідні: кому чекати на диво
Душа прагнутиме естетичної насолоди. Фото: astrozodiac.net

Суботній ранок бажано присвятити наведенню ладу в оселі. Не переїдайте. Відвідайте лазню чи сауну. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Ввечері цього дня відпочивайте, - говорить астролог. - Уникайте конфліктів. Вони виникатимуть у суботу з найменшого приводу. Друга половина дня в неділю найкраще підійде для планування важливих справ на чотири тижні вперед. Душа прагнутиме естетичної насолоди. Відвідування театральної вистави, виставки, концерту або просто перегляд улюбленого кіно – найкраща форма відпочинку в ці дні. На диво можуть розраховувати Тельці, Стрільці і Водолії. Незабаром ваше життя зміниться на краще".

Овен

Фінансова ситуація залишатиметься складною. Купуйте лише необхідне. На сторонню підтримку не слід розраховувати.

Телець

Операції купівлі-продажу пройдуть вдало. Вам щаститиме на вигідні пропозиції. Боржники можуть повернути вам гроші.

Близнюки

Тиждень був не вельми щедрим на прибутки. Ще й виникне необхідність віддати частину коштів комусь із близьких. Тому на вихідні не слід планувати великих витрат.

Рак

У суботу використайте можливість поповнити свій гаманець. Очікується добрий прибуток. Неділю проведіть з дітьми. Не запрошуйте гостей. Вас утомить їхній візит.

Лев

Не беріть на себе відповідальності за чужі борги. Пам'ятайте, що чергове надходження коштів затримається. Ваша економіка може постраждати через надмірну довіру до людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Близнюків на 2020 рік: що вдаватиметься найкраще

Діва

У розпорядженні обмежена сума. Надходитимуть невеликі гроші з альтернативних джерел доходів. Несприятливий час для здійснення великих покупок.

Терези

Гроші не триматимуться у кишені. Оформлення майнових доручень відкладіть. Не підписуйте важливих фінансових паперів. Вас обдурять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Тельців на 2020 рік: коли чекати на збільшення заробітків

Скорпіон

Доведеться стримувати свої бажання. Заробітків ледь вистачатиме на життя. Ще й хтось із родичів може звернутися до вас за фінансовою допомогою.

Стрілець

Можете дозволити собі бути щедрими. Візьміть на себе фінансування родинного відпочинку. Придбані у ці дні засоби зв'язку працюватимуть зі збоями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Овнів на 2020 рік: чого чекати і остерігатися

Козеріг

Відкладіть розгляд фінансових проблем. Вони вирішуватимуться не на вашу користь. Контролюйте витрати. Не звертайтеся до заощаджень без крайньої потреби.

Водолій

Обмеження у фінансах не відчуватиметься. Грошей вистачить на запланований відпочинок. Не беріть роботу на вихідні. Помітного прибутку не буде.

Риби

Заробітки надійдуть лише у формі подарунків. Зайвих грошей не буде. Не відправляйтеся у подорож. Ви повернетеся з порожнім гаманцем.

Нова економічна криза настане в період з 15 травня до 13 вересня. Астролог попередила, як до неї підготуватися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: кому чекати на диво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути