четвер, 29 квітня 2021 08:45

Гороскоп на травень: чиї мрії почнуть здійснюватися

Гороскоп на травень: чиї мрії почнуть здійснюватися
Хтось із друзів чи родичів підкаже, як стати успішним і багатим. Фото: pixabay.com

У травні приймайте гостей. З ними прийдуть цікаві новини. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Травень – час інтриг, ревнощів і пліток, - говорить астрологиня. – Уникайте людей, які ставлять палиці в колеса і розпускають чутки про інших. Чоловіки ледь не щодня будуть шоковані поведінкою дружин, сестер і подруг. Зараз вони робитимуть усе наперекір. Не засуджуйте і не сваріть. У середині місяця все стане на свої місця. Вкладайте гроші в нерухомість. Але добре перевіряйте документи перед укладанням договору про купівлю квартири. Хтось із друзів чи родичів підкаже, як стати успішним і багатим. Почнуть здійснюватися мрії Тельців, Терезів і Водоліїв. Упевнено рухайтеся до своєї цілі. Зірки обіцяють вам успіх".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вдалий час змінювати зачіску чи робити манікюр. Вам пасуватиме новий образ. Якщо хочете когось закохати у себе, залишайтеся собою.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Йтимете до мети, не зважаючи на те, що цим шкодите оточуючим. Поважайте колег і партнерів. Скоро ситуація зміниться і коритися обставинам доведеться вам.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Перешкоди відступлять. У ваше життя повернуться сили та наснага. Навідайтеся на могили родичів. Розкажіть дітям, ким були ваші предки.

Рак (22 червня – 22 липня)

Підтримайте тих, хто просить. Не заздріть і не панікуйте. Потерпіть, скоро свято буде на вашій вулиці. Надійдуть солідні гроші.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Знайомі запідозрять вас у яснобаченні, бо чітко знатимете, яке майбутнє на кого чекає. Ви ж просто добре аналізуватимете.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Перехід на нове місце роботи та зміна посади будуть вдалими. Заявите про себе, як про хорошого керівника і лідера. Заробітки зростуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київ виходить із суворого карантину

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Поїхати на відпочинок за кордон не вдасться, а от мандрівки Україною приємно вразять. У дорозі зрозумієте, чим хочете заробляти на життя далі.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Боротиметеся із бажанням розказати комусь свої таємниці. Краще запишіть їх у щоденник. Тоді зізнання про минуле не використають проти вас.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це період відпочинку, самозаглиблення та пізнання. Більше читайте, слухайте аудіокниги. Зараз важко буде когось вразити. Не шукайте пару в інтернеті.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Розпочинайте справи, якими хочете займатися до кінця року. Вони допоможуть солідно покращити матеріальне становище.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зав'язуйте з покупками в інтернеті. Заощадженні кошти краще віддати на утеплення оселі чи облаштування двору. Результатом роботи майстрів будете задоволені.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Проводьте більше часу з дітьми. Погомоніть з батьками. Їм треба ваші підтримка й розрада.

Астрологиня розповіла, хто відчує себе супергероєм у травні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на травень: чиї мрії почнуть здійснюватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі