субота, 09 листопада 2019 07:00

Гороскоп на 9-10 листопада: у чию кишеню прийдуть гроші

Гороскоп на 9-10 листопада: у чию кишеню прийдуть гроші
Проведіть ці вихідні у спокійному затишному місці. Завітайте до музею. Фото: astrozodiac.net

9-10 листопада – дні милосердя, злагоди й миру. Не відмовляйте людям, які просять вашої допомоги. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Зробіть крок до примирення зі своїми опонентами. Подавайте милостиню і творіть добро, - говорить астролог. - Проведіть ці вихідні у спокійному затишному місці. Завітайте до музею. Споглядання шедеврів світового мистецтва залишить глибокі враження. Відкладіть прийняття остаточних рішень з важливих питань. Набирайтеся сил. Довіряйте своїй інтуїції. Не варто робити того, до чого не лежить серце. Гроші прийдуть до кишені Тельців, Дів, Скорпіонів і Стрільців".

Овен

Фінансова ситуація залишається задовільною. Ви забезпечили своєчасне поповнення власної кишені. Можна й відпочити на свій смак. Неділя обіцяє бути романтично піднесеною.

Телець

Гроші надходитимуть звідусюди потроху. Порадуйте себе обновкою. Деяку суму варто відкласти на непередбачені витрати. Прислухайтеся до порад старших друзів. Вони допоможуть вам залагодити непорозуміння з коханими.

Близнюки

Зберігається непроста фінансова ситуація. Не всі зароблені за тиждень гроші потрапили до вашої кишені. Шукайте додаткові засоби економії. Не плануйте поїздок. Зателефонуйте батькам. Займіться справами, що давно відкладалися.

Рак

Серйозних фінансових потрясінь не буде. Проте забагато грошей з вашої кишені може піти на потреби родичів. Думайте про завтрашній день. Атмосфера в домі залежатиме від вас. Влаштуйте вечерю зі свічками. Кохані будуть безмірно вдячні вам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 4-10 листопада: що заборонено робити цього тижня

Лев

Не беріть на себе додаткових фінансових зобов'язань. Вам ледве вистачатиме грошей на здійснення необхідних покупок. З коханими важко буде підтримувати спокійну бесіду в неділю. Атмосфера у домі буде напруженою.

Діва

Надійде несподіваний прибуток. Повернуть давно забутий борг. Вам щаститиме з вигідними покупками. Прийміть запрошення на творчий вечір. На вас чекає зустріч з цікавими людьми. Присвятіть ці вихідні мистецтву.

Терези

Купуйте книжки. Поповніть свою колекцію фільмів. Заробленого за тиждень вистачить не лише на підтримання господарства.

Скорпіон

Нестачі коштів не відчуватиметься. Вихідні плануйте без огляду на фінансові обмеження. Організуйте виїзд на природу з друзями й родиною. Це буде найкращий спосіб поспілкуватися та відпочити у колі близьких людей.

Стрілець

У вашій кишені достатньо грошей. Додаткових внесків потребуватимуть транспортні засоби. Можна розпочинати ремонт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Допоможіть Нестору позбутися тяжкої недуги" — сестра благає врятувати свого меншого брата

Козеріг

Випадкове знайомство у ці дні може мати романтичне продовження. Самотнім бажано не засиджуватися вдома. Відвідуйте публічні місця відпочинку.

Водолій

Не дозволяйте себе ошукати на ринку. Подбайте про збереження власних речей. Їх можуть зіпсувати у транспорті чи на вокзалі.

Риби

До розв'язання фінансових проблем поверніться у робочі дні. У вихідні порадуйте малечу подарунками. Великих речей купувати не слід. За метушнею ніколи буде зайнятися улюбленими справами.

Експерти розповіли, як недосипання впливає на розмір заробітної платні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9-10 листопада: у чию кишеню прийдуть гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі