четвер, 09 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 9 квітня: які справи краще відкласти

Гороскоп на 9 квітня: які справи краще відкласти
Виникатиме відчуття, що рухаєтеся по колу. Фото: pixabay.com

9 квітня - день насичений зустрічами та спілкуванням. Знайдіть можливість поєднати бажане й необхідне. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"День почнеться важко. Схильним до істерики людям бажано попити заспокійливе, - говорить астролог. - Причин для роздратування вистачатиме. Доведеться постійно повертатися до вирішення одних і тих самих питань. Виникатиме відчуття, що рухаєтеся по колу. Не варто домовлятися про важливі зустрічі. Проведення рекламних акцій бажано перенести. Люди критично ставитимуться до нової інформації. Пильнуйте за кермом. Погіршується аварійна ситуація на автошляхах".

Овен

Тримайте запас грошей на непередбачені витрати. Обережно поводьтеся з технікою. Її ремонт принесе значні збитки.

Телець

Ряд проблем потребуватиме додаткових фінансових витрат. Гроші спливатимуть швидко. Розраховувати на допомогу фінансових партнерів не варто.

Близнюки

Будьте послідовними. Не зраджуйте перевіреній часом економічній політиці. Добре налагоджений бізнес даватиме стабільні прибутки.

Рак

Грошові перекази затримуватимуться. Через брак коштів деякі справи доведеться відкласти. Не беріть кредити під заставу. Трохи зачекайте.

Лев

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Вашою неуважністю можуть скористатися інші. Позбавтеся зайвих речей у домі.

Діва

Помітних зрушень на краще не передбачається. Дозвольте справам текти по інерції. Збільшуються витрати на потреби дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 6-12 квітня: яким знакам зодіаку зірки пророкують безхмарне майбутнє

Терези

Проблем з фінансами не буде. Не затримуйте гроші у кишені. Вкладайте їх в оновлення професійного обладнання. Не купляйте комп'ютерів.

Скорпіон

Не позичайте людям грошей. Не здавайте в оренду своєї нерухомості. Матимете надто багато клопоту.

Стрілець

Ви матимете непогані шанси вдало розмістити свій капітал. Мисліть стратегічно. Не зосереджуйте увагу на задоволенні сьогочасних потреб.

Козеріг

Грошей у кишені замало. Але погоджуватися на нову посаду не слід. Економічної вигоди не буде. Вас не задовольнять і запропоновані умови роботи.

Водолій

День принесе немало збитків. Особливо якщо надто швидко приймати рішення щодо витрат. Не забувайте свої речі у транспорті. Перераховуйте гроші біля каси.

Риби

Не беріть позичок. Відмовляйтеся від ризикованих фінансових операцій. Милі бажатимуть розповісти про свої враження від пережитого дня. Дайте їм можливість висловитися.

Синоптик розповіла, якою буде погода у квітні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 квітня: які справи краще відкласти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі