вівторок, 08 лютого 2022 07:00

Гороскоп на 8 лютого: астролог попередила, чого не можна їсти цього дня

Гороскоп на 8 лютого: астролог попередила, чого не можна їсти цього дня
Ви не готові до кардинальних змін у житті. Тому не слід вести з коханими розмову про переїзд в окреме помешкання. Фото: pixabay.com

8 лютого прокиньтеся раніше. Зустріньте світанок цього дня. Ви відчуєте неймовірний приплив енергії. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Багато нового і цікавого створите власноруч, - говорить астрологиня. – Виготовлені для господарства речі служитимуть довго. Проводьте технічні експерименти. Пізнавайте щось нове. Займайтеся спортом. Зірки сприятимуть сміливцям і винахідникам. Відмовтеся від гострих страв. Не вживайте перцю, алкоголю, жирного м'яса і бобових, солоної риби і холодцю. Зберігайте ясність розуму. Ви не готові до кардинальних змін у житті. Тому не слід вести з коханими розмову про переїзд в окреме помешкання. Зачекайте більш слушної нагоди".

Овен

Не дозволяйте собі лінуватися. Цей день обіцяє добрий прибуток. Проте на виграш годі сподіватися. До вас прийдуть лише зароблені гроші.

Телець

З питанням придбання нерухомості варто трохи зачекати. Запропоновані цього дня варіанти будуть невигідними для вас. Не віддавайте людям у користування своє майно.

Близнюки

Принципових змін у фінансовому забезпеченні не буде. Доведеться економно розподіляти гроші. Купляти побутову техніку не час.

Рак

Не допускайте поспіху під час проведення грошових операцій. Так ви можете двічі сплатити за одну послугу чи товар. Перевіряйте чеки і решту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою погодою потішить останній місяць зими

Лев

Фінансове питання стоятиме гостро. Наявна у кишені сума не забезпечуватиме ваших потреб. Спрямовані на покращення ситуації зусилля виявляться марними. Зачекайте.

Діва

Вам доведеться узяти на себе фінансове забезпечення близьких людей. В результаті гроші швидше розходитимуться. Додатковий підробіток не завадить у такій ситуації.

Терези

Виплати затримають. Грошей вистачить на продукти і транспорт. Не беріть товари на виплату. Дочекайтеся надходження основного заробітку.

Скорпіон

Покращенню матеріального забезпечення сприятиме подальше кар'єрне зростання. Продемонструйте шефу свої здібності. Підвищення не за горами.

Стрілець

Надійдуть очікувані гроші. Щаститиме на компетентних фінансових консультантів. Вдале співвідношення ціни та якості куплених товарів приємно здивує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настав рік Чорного Водяного Тигра – які проблеми і радощі він принесе людям

Козеріг

В цілому справи йтимуть добре. Жалітися на скруту не доведеться. Дотримуйтеся закону. Не наражайтеся на штрафні санкції.

Водолій

Ніяких фінансових катаклізмів не передбачається. Не розраховуйте витрати на тривалий період. Знадобиться уміння вчасно реагувати на зміни на ринку.

Риби

Збільшується фінансовий потік. Подбайте про надійне збереження грошей. Поповніть свої заощадження. Відкривайте депозитні рахунки.

Протягом тижня з 7 по 13 лютого не змінюйте друзів. Будьте вірні тим, хто з вами пліч-о-пліч ще зі студентських років.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8 лютого: астролог попередила, чого не можна їсти цього дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі