вівторок, 07 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 7 квітня: що варто робити на Благовіщення

Гороскоп на 7 квітня: що варто робити на Благовіщення
Насолоджуйтеся бесідами з людьми, яких любите. Фото: pixabay.com

7 квітня відкладіть важку роботу. Дозвольте справам плисти неквапливо і просто радійте життю. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цей вівторок буде досить напруженим днем, - говорить астролог. - Поталанить "жайворонкам". Зранку люди легко йтимуть на контакт. Найважливіші переговори проведіть до полудня. 7 квітня християни святкують Благовіщення Пресвятої Богородиці. Насолоджуйтеся бесідами з людьми, яких любите. Прокидатимуться неординарні інтелектуальні здібності. Здебільшого люди перебуватимуть у полоні власних уявлень і переживань. Тому триматимуться відсторонено. Навіть по телефону спілкуватимуться неохоче".

Овен

Не давайте фінансових розписок. Не беріть позичок. Ситуація залишається складною. Намагайтеся не ускладнювати її. Між вами й партнерами може непомітно вирости стіна відчуження. Докладіть зі свого боку зусиль для покращення стосунків.

Телець

Гроші надходитимуть вчасно. Кохані порушуватимуть свої обіцянки. Це засмучуватиме вас. З'ясування причин такої поведінки краще відкласти. Розмова швидко перетвориться на сварку.

Близнюки

Дефіциту коштів не буде. Стабільний прибуток дозволить вільно планувати витрати. Забезпечте батьків, дітей та коханих усім необхідним. Не дозволяйте собі фліртувати з колегами. Це може викликати занадто гучний резонанс.

Рак

Наведіть лад у своїй бухгалтерії. Швидко визначите причину збільшення фінансових витрат. Ваша підтримка знадобиться сусідам. Не відмовляйте їм. Незабаром самі потребуватимете допомоги.

Лев

Малопродуктивний день. Прихід грошей затримається. По можливості не звертайтеся до послуг сервісних служб. Милим не вистачатиме вашої ініціативності. Не сидіть в очікуванні бажаного. Дійте.

Діва

Не розраховуйте на інтуїцію. Вона може підвести. Добре прораховуйте фінансові кроки. Не вкладайте власні кошти у чужий бізнес. Частіше радьтеся з дружиною (чоловіком). Не нав'язуйте своєї точки зору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 6-12 квітня: яким знакам зодіаку зірки пророкують безхмарне майбутнє

Терези

Втомлюватиме навколишня метушня. І пропозиції коханих здаватимуться недоречними. Після роботи відпочиньте наодинці.

Скорпіон

Працюйте на перспективу. Витрачені у цей час на підтримку бізнесу гроші незабаром обернуться збільшенням доходів. Поступайтеся коханим. Враховуйте їхні смаки й інтереси.

Стрілець

Відкладіть придбання одягу та взуття. Не давайте своїх координат новим знайомим. Згодом це спілкування принесе багато клопоту.

Козеріг

Власні заробітки залишатимуться скромними. Можна розраховувати на підтримку партнерів. Не розпочинайте ремонт.

Водолій

День перевірить, наскільки ви вірні давнім друзям. Відкладіть свої справи. Відгукніться на прохання друзів про допомогу.

Риби

Вдалий час для початку фінансового злету. Доходи ростимуть відповідно до вашої працездатності. Оформлення майнових доручень бажано відкласти.

7 квітня православні християни святкують Благовіщення Пресвятої Богородиці. Це одне з 12 найважливіших свят християн. Його відзначають рівно за 9 місяців до Різдва.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 7 квітня: що варто робити на Благовіщення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі