пʼятниця, 04 грудня 2020 07:00

Гороскоп на 4 грудня: чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 4 грудня: чого не можна робити у цей день
Цього дня не можна сваритися, прибирати в оселі, робити ремонт. Фото: pixabay.com

4 грудня обмежувати себе у покупках не доведеться. Гроші надійдуть вчасно. Бажано не допустити хаотичних витрат, щоб не сидіти без копійки на вихідні. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цей день сприяє невимушеному спілкуванню, - говорить астролог. – Оточуючі легко йтимуть на контакт, але ділові переговори не дадуть бажаного результату. Телефонуйте знайомим. Домовляйтеся про зустрічі. Обмінюйтеся новинами і цікавими спостереженнями. Прагніть завершити усі намічені на роботі справи. Не залишайте їх до наступного тижня. Там буде обмаль часу. Цього дня не можна сваритися, прибирати в оселі, робити ремонт, довіряти випадковим знайомим, доручати комусь власне майно. Не женіться за легкою здобиччю. Співпрацюйте з перевіреними партнерами".

Овен

На вас чекає фінансовий успіх. Буде можливість покращити своє матеріальне становище. Триває період випробувань для молодих пар. Підтримуйте гармонію у стосунках.

Телець

Не затримуйтеся на роботі. На вас чекає приємний вечір наодинці з дорогою людиною. Добрий час для інтиму.

Близнюки

Відчуватиметься нестача коштів. Не дозволяйте себе ошукати. Перевіряйте розрахункові чеки. Відстоюйте свої майнові інтереси.

Рак

День значних матеріальних здобутків. Знайдуться додаткові засоби економії вашого бюджету. Не давайте стороннім права розпоряджатися вашою власністю.

Лев

Покладати великих сподівань на цей день не варто. Знижуватиметься продуктивність праці. Обіцятимуть грошей більше, ніж ви одержите на руки.

Діва

Добрих фінансових пропозицій не буде. Зачекайте з будівництвом чи ремонтом. Роботи затягнуться й коштуватимуть дорого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий рік зустрінемо зі снігом

Терези

Гроші не переводитимуться у вашій кишені. Проте на проведення великих фінансових операцій їх не вистачатиме. Поповніть свої заощадження.

Скорпіон

Спланувати вечірній відпочинок на власний розсуд ви не зможете. Вашої допомоги потребуватимуть близькі.

Стрілець

Вас вабитимуть романтичні пригоди. Обирайте собі для участі в них надійних супутників. Не втрачайте відчуття реальності.

Козеріг

Дізнайтеся більше про вподобання та інтереси коханих. Будете приємно здивовані. Без цього стосунки носитимуть поверховий характер.

Водолій

Не чекайте шаленої пристрасті з боку коханих. Але на їхню порядність можете покладатися. Поруч з вами буде надійна підтримка.

Риби

Досягти порозуміння з партнерами буде не складно. Не наполягайте на своєму. Краще поступіться їм у вирішенні дрібних питань.

Синоптики прогнозують аномальний грудень і попереджають, якої погоди чекати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 4 грудня: чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі