субота, 31 липня 2021 07:00

Гороскоп на 31 липня: у кого відкриється друге дихання

Гороскоп на 31 липня: у кого відкриється друге дихання
Добре йтимуть торгівельні операції. Плануйте на неділю похід по крамницях. Фото: pixabay.com

31 липня без конфліктів не обійдеться. Стримуйте своє бажання говорити людям правду у вічі. Не ображайте коханих різкими словами. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У вихідні зросте напруження у спілкуванні між представниками різних поколінь, - говорить астрологиня. – На конструктивне обговорення проблем годі очікувати. Більше працюйте. Менше говоріть. Добре проведете вільні години за книжкою. Поглибити свої знання з якогось предмету. Варто зайнятися підвищенням кваліфікації. Добре йтимуть торгівельні операції. Плануйте на неділю похід по крамницях. У суботу пильнуйте за кермом. Зростає кількість дорожньо-транспортних пригод. У Водоліїв, Тельців і Терезів відкриється друге дихання".

Овен

Після вихідних ви можете помітити зникнення певної суми грошей. Не залишайте без нагляду гаманець. Купуйте гостинці для малечі обачно. Залиште й собі копійку на прожиток.

Телець

Певні фінансові обмеження не примусять вас економити. Проте не варто щедро розкидати гроші по крамницях. Збільшуються витрати на хатні потреби.

Близнюки

Настали скрутні часи. Ваш заробіток залишається вельми скромним і не покриває витрати. Великі покупки краще зробити наступного тижня.

Рак

Вільних грошей у вас не буде. Проте шукати додаткового заробітку не варто. Результат не коштуватиме зусиль. Не займайтеся вирішенням майнових питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на серпень: перед ким відкриється безліч нових можливостей

Лев

Грошей не бракуватиме. Та похід по крамницях не принесе задоволення. Ви не знайдете потрібних товарів за вигідними ціни. Здавати техніку в ремонт не слід.

Діва

Не варто відправлятися у подорож. Поїздка обійдеться занадто дорого. Відпочиньте вдома. Купувати меблі не час.

Терези

Не буде нагальної потреби у пошуку додаткового підробітку. Не шкодуйте грошей на підтримання здоров'я. Фінансів вистачить і на заняття спортом, і на культурну програму.

Скорпіон

Фінансові можливості обмежені. Ваш грошовий баланс потребуватиме ретельної перевірки. Зробіть це у вихідні. Не дозволяйте ошукати себе на ринку.

Стрілець

З грошима проблем не буде. Спробуйте їх витратити не лише на власну користь. Уникайте участі в азартних іграх. Ваші гроші залишаться у чужих кишенях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто відчує себе щасливчиком в останній день липня - астрологиня

Козеріг

У кишені буде обмежена кількість коштів. Це ускладнить реалізацію ваших планів. Пошукайте додаткові засоби економії. Куплена офісна техніка не працюватиме.

Водолій

Не позичайте людям гроші. Вам можуть знадобитися заощаджені кошти. Будьте готові до термінового побутового ремонту.

Риби

Зберегти заощадження недоторканими не вдасться. Додаткових доходів не передбачається. Не варто цими днями робити великих продуктових закупок.

Астрологиня зробила прогноз на тиждень. До її порад варто прислухатися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 31 липня: у кого відкриється друге дихання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі