пʼятниця, 30 жовтня 2020 07:00

Гороскоп на 30 жовтня: що треба встигнути зробити за 2 місяці до Нового року

Гороскоп на 30 жовтня: що треба встигнути зробити за 2 місяці до Нового року
Люди діятимуть інстинктивно, не задумуючись про наслідки. Відкладіть проведення виставок, презентацій і творчих вечорів. Фото: pixabay.com

30 жовтня назріватиме велика сварка з родичами чи сусідами. Намагайтеся уникнути серйозної ворожнечі. Не долучайтеся до чужого конфлікту. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Зранку цього дня є небезпека зруйнувати стосунки з друзями і колегами, а також власноруч зашкодити своїм справам, - говорить астролог. – Люди діятимуть інстинктивно, не задумуючись про наслідки. Відкладіть проведення виставок, презентацій і творчих вечорів. Навряд чи вони пройдуть вдало. Природна цікавість відволікатиме людей від серйозних справ. Притягуватимуть увагу яскраві дрібниці. За 2 місяці до Нового року треба багато чого встигнути: допоможіть друзям з переїздом, шукайте вигідні пропозиції з працевлаштування, зробіть ремонт в оселі, досліджуйте власний родовід, дочитайте книги, які розпочали цього року".

Овен

З придбанням земельних ділянок варто зачекати. Зробіть це на початку наступного місяця. Не слід займатися проведенням великих грошових операцій. Купуйте лише необхідні речі.

Телець

Куплені обновки не носитимуться довго. Поставлена сантехніка швидко вийде з ладу. Утримайтеся від зайвих витрат.

Близнюки

Носіть у гаманці невелику суму. Не допускайте переплати за надані послуги. Інакше витратите заощадження на речі, які не служитимуть довго.

Рак

Грошей не бракуватиме. Та не час купувати одяг, прикраси й галантерею. Порадуйте себе смачненьким.

Лев

Ситуація складатиметься на вашу користь. Очікується добрий прибуток. Уникайте фінансових спекуляцій. Не наражайте свій гаманець на небезпеку.

Діва

Невдалий день. Зведіть витрати до мінімуму. Не користуйтеся кредитними картками. Не допускайте заборгованості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через 2 місяці все зміниться - астролог про початок нової ери

Терези

Гроші не триматимуться у кишені. Розраховувати на добрий заробіток не слід. Виникатимуть перешкоди в роботі.

Скорпіон

Дбати про підвищення заробітку не час. Намагайтеся утримати існуючі фінансові позиції. Надавайте матеріальну допомогу літнім людям.

Стрілець

Важкий день для вашого бюджету. Непродумані фінансові операції призведуть до великих збитків. Бережіть своє майно від пошкодження.

Козеріг

Проведіть ревізію своїх активів. Ви можете помітити недостачу. Деяка сума грошей піде на її покриття. Не створюйте заборгованостей.

Водолій

Не беріть хабарів. Не вступайте у конфлікт із законом. Краще менше заробити у цей день, але почуватися безпечно.

Риби

Укладати ділові угоди не слід. Ваші партнери не зможуть їх дотриматися. Оформлення спадку та заповітів відкладіть до наступного тижня.

Протягом тижня з 26 жовтня по 1 листопада найщасливішими себе почуватимуть Скорпіони, Водолії і Риби. Виграє той, хто уміє чекати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 жовтня: що треба встигнути зробити за 2 місяці до Нового року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі