неділя, 29 листопада 2020 20:00

Гороскоп на 30 листопада – 6 грудня: які несподіванки принесе перший тиждень зими

Гороскоп на 30 листопада – 6 грудня: які несподіванки принесе перший тиждень зими
Жінки стануть ревнивими. Підозрюватимуть коханих у тому, чого не було насправді. Фото: pixabay.com

30 листопада відбудеться Місячне затемнення. Воно розпочне сезон затемнень, який триватиме до 30 грудня. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Руйнуватиметься те, що було недобросовісно збудоване протягом року, - каже астролог. – Перший тиждень зими стане багатим на несподіванки. Він дасть можливість розкритися талановитим і наполегливим. Ваші зусилля помітять і щедро винагородять. У понеділок Місяць буде уповні. Це день аварійних ситуацій, бо повню супроводжуватиме одразу кілька агресивних зірок. Не ігноруйте застережень щодо безпеки праці. Жінки стануть ревнивими. Підозрюватимуть коханих у тому, чого не було насправді".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Це час витрат. Складіть список того, що необхідно купити. На особисте життя часу бракуватиме. Кохані ревнуватимуть і докорятимуть.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Здаватиметься, що доля обходить вас стороною. Комусь усе, а вам нічого. Зараз потрібно більше віддавати, ніж брати. Скоро отримаєте свою винагороду сповна.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Життя почне налагоджуватися. Грошей у гаманці стає більше, але з придбанням нерухомості зачекайте. Скоро знайдете більш вигідний варіант.

Рак (22 червня – 22 липня)

Понеділок стане особливо критичним. Підставлять ті, на кого розраховували. Зумійте вже у вівторок забути про прикрі негаразди і впевнено рушити вперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячне затемнення: що треба знати і як до нього готуватися

Лев (23 липня – 23 серпня)

Люди навколо вишукуватимуть ваші недоліки і намагатимуться знизити рейтинг. Не давайте знайомим приводу для пліток. Настав час діяти, а не говорити.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Ви зараз здатні знайти вихід із найскладнішої ситуації. Доля подарує гарних помічників. Відстоюйте свої фінансові інтереси. Ремонтні роботи розпочинайте у четвер.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

На серйозні зрушення у справах розраховувати марно. Змиріться з тим, що маєте і зачекайте на кращі часи. Наведіть лад у домі та власній бухгалтерії.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Справи нарешті пішли на краще. У вас грандіозні плани і можливості. Займіться тим, що давно відкладали. Не довіряйте підлеглим роботу, яку завжди виконували самі.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто критикувати людей. Краще візьміть їх під свою опіку і допоможіть не втрапити у халепу. Особливе ставлення коханих дасть можливість оживити стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали вражаючі фото українських Карпат в снігу

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зосередитеся на справах друзів і родичів. Власна робота відійде на другий план. Без грошей ви не сидітимете. Розмір заробітків відповідатиме потребам.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Робота в команді принесе гарний результат. Грошей вистачає, але вам хотітиметься заробляти більше. Скористайтеся заощадженнями, якщо плануєте великі покупки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Ваше самопочуття залежатиме від успіхів на роботі. Досягти бажаного допоможе активна життєва позиція. Нагадають про себе колишні борги, та ви швидко зумієте їх покрити.

Астролог розповіла, як залишатися здоровим, коли всі навколо хворіють.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 листопада – 6 грудня: які несподіванки принесе перший тиждень зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі