понеділок, 30 березня 2020 07:00

Гороскоп на 30 березня: як зробити понеділок найбільш вдалим днем тижня

Гороскоп на 30 березня: як зробити понеділок найбільш вдалим днем тижня
Виникатимуть непорозуміння з сусідами. Спробуйте вирішити проблемні питання мирним шляхом. Фото: pixabay.com

30 березня вируватимуть справжні шекспірівські пристрасті. Жінки демонструватимуть коханим не найкращі свої риси. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Чоловікам бажано не зловживати своєю владою над близькими, - говорить астролог. - Тиранія – не гідний спосіб тримати ситуацію у своїх руках. Будьте м'якшими під час спілкування з близькими. Вам не подобаються їхні сентименти, а їм – ваша категоричність. Виникатимуть непорозуміння з сусідами. Спробуйте вирішити проблемні питання мирним шляхом. Прислухайтеся до своєї інтуїції. Це допоможе зробити останній понеділок березня найвдалішим днем тижня".

Овен

Гроші надходитимуть невеликими сумами, а витрачатимуться блискавично швидко. Уникайте заборгованостей. Не намагайтеся пристосувати коханих до вашого ритму життя. Шукайте компромісів.

Телець

Переговори з фінансових питань йтимуть мляво. Цікавих пропозицій від партнерів не надходитиме. Ваша занепокоєність турбуватиме коханих. Діалог не складатиметься.

Близнюки

Серйозних фінансових проблем не передбачається. Ваша матеріальна підтримка знадобиться рідним. Майте грошовий запас. Важко буде порозумітися молодим парам. Будьте терплячими.

Рак

Не беріть на себе додаткових фінансових обов'язків. Уникайте штрафів. Не говоріть про особисті негаразди у колі друзів. Навряд чи вам сподобається стати героєм пліток.

Лев

Розпочинати ремонт не слід. Через брак коштів він триватиме довго. Деякий час утримуватиметься невисокий рівень заробітку.

Діва

Тривале перебування вдома пригнічуватиме. Вам важко буде відмовитися від публічного життя. Частіше телефонуйте батькам і знайомим. Відкладіть покупку побутової техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп 30 березня – 5 квітня: чим шокує перший тиждень квітня

Терези

Справи краще йтимуть увечері. Оформляйте майнові доручення. Вирішуйте питання передачі власності у спадок. Частину свого прибутку віддайте на благодійність.

Скорпіон

Використайте можливість значно покращити своє матеріальне становище. Будьте послідовними. Не поспішайте з прийняттям рішень.

Стрілець

Ви можете не помітити серйозних помилок у своїх розрахунках. Стережіться шахрайства. Перевіряйте фінансовий баланс. Не дивіться з сумом у минуле. Усі зміни на краще.

Козеріг

Грошові перекази затримуватимуться. Зароблені кошти надійдуть із запізненням. Доведеться скористатися заощадженнями.

Водолій

Невеликі фінансові операції проходитимуть вдало. Робити значні внески у нові проекти не слід. Прибуток не виправдає ваших сподівань. Листування з цікавою людиною стане початком нового роману.

Риби

Фінансове питання стоятиме гостро. Вийти на бажаний рівень заробітку поки що не вдасться. Близькі люди підтримають вас. Побачення краще відкласти. Метушня втомить вас.

Початок квітня прогнозують відносно теплим, але з дощами. Травень буде сухим і спекотним. Цілком ймовірні заморозки.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30 березня: як зробити понеділок найбільш вдалим днем тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі