Ексклюзиви
вівторок, 03 серпня 2021 07:00

Гороскоп на 3 серпня: як не пропустити свій шанс на щастя

Гороскоп на 3 серпня: як не пропустити свій шанс на щастя
Виділіть більше часу на ранковий душ. Вода у цей день матиме особливо цілющі властивості. Фото: pixabay.com

3 серпня забагато проблем принесе транспорт. Виходьте у справах заздалегідь. Дістатися вчасно до місця призначення буде непросто. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня люди виявлятимуть більше байдужості та жорсткості до ближніх, - говорить астрологиня. – Це несприятливий час для примирення. Не викликайте партнерів на відверту розмову. Проживіть цей робочий день у клопотах і розрахунках. Виділіть більше часу на ранковий душ. Вода у цей день матиме особливо цілющі властивості. Риби, Овни і Стрільці повинні братися до справ на світанку. Не пропустіть свій шанс на щастя. Вам таланитиме у торгівлі, рукоділлі, вивченні іноземних мов. Легко випереджатимете конкурентів на конкурсах і співбесідах".

Овен

Надійдуть вигідні фінансові пропозиції. Та несприятливі зовнішні обставини завадять вам ними скористатися. Цього дня не варто діяти. Збирайте інформацію.

Телець

Гроші буквально танутимуть у ваших руках. Приймати рішення щодо нових фінансових внесків не час. Виникатимуть перешкоди під час вирішення матеріальних питань.

Близнюки

Розпочніть день раніше. Здійсніть усі термінові виплати до обіду. У другій половині дня зведіть до мінімуму фінансову активність.

Рак

Виплата кредитів стає обтяжливою. Помітна частина заробленого осідатиме не в ваших кишенях. Не збільшуйте заборгованостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали знаки, які зустрінуть осінь багатими та успішними

Лев

День загублених речей. Пильнуйте за своїм майном. Грошові перекази можуть затримуватися. Робота потребуватиме додаткових внесків.

Діва

Відбуватиметься подальше загострення фінансових проблем. Дійте вкрай обережно. Прибутку найближчим часом не буде. Усе залежатиме від роботи партнерів.

Терези

Закріпіть фінансовий успіх попереднього дня. Не беріть на себе додаткової матеріальної відповідальності. Ведіть планову економіку. Попереду непростий період.

Скорпіон

Збільшаться витрати на вирішення побутових проблем. Перевіряйте крани перед виходом з дому. Не залишайте без нагляду працюючу побутову техніку.

Стрілець

Ваші доходи зростають. Окупаються колишні витрати. Повернеться старий борг. Не реалізовуйте нові фінансові проекти. Збирайте врожай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 17 днів смалило понад +30°C - якими температурними рекордами запам'ятається липень

Козеріг

Бажаного зростання прибутків доведеться ще зачекати. Про можливість розширення існуючого бізнесу говорити поки що рано. Будьте економними.

Водолій

Для вільного планування витрат грошей замало. Не змінюйте основного напрямку діяльності. Зміна роботи не буде вигідною для вас. Не слід оновлювати гардероб.

Риби

Не сподівайтеся на значні прибутки. Утримується стабільний середній рівень доходів. Вкладіть кошти в оформлення інтер'єру робочого приміщення.

Тиждень з 2 по 8 серпня буде багатим на новини і викриття. Стане відоме все, про що раніше мовчали.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3 серпня: як не пропустити свій шанс на щастя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути