середа, 03 червня 2020 07:00

Гороскоп на 3 червня: у чиїй кишені стане більше грошей

Гороскоп на 3 червня: у чиїй кишені стане більше грошей
Покладатися на пам'ять цього дня не слід. Найважливіше забуватиметься. Фото: pixabay.com

3 червня – надмірно насичений подіями день. Доведеться не раз корегувати свої плани. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Знадобиться уміння швидко реагувати на зовнішні подразники, - говорить астролог. - Погано удаватимуться справи, що потребують тривалої копіткої роботи. Користуйтеся записниками. Покладатися на пам'ять цього дня не слід. Найважливіше забуватиметься. Сподіватися на пунктуальність оточуючих теж не варто. Через невміння розраховувати час виникатиме багато непорозумінь. У кишенях Тельців і Стрільців, Левів і Дів стане більше грошей. Працюйте на перспективу".

Овен

Роботи буде достатньо. Та сплатять вам за неї трохи згодом. На руках буде обмаль готівки. Співвідносьте витрати з наявною сумою у гаманці. Не купуйте товарів на виплату.

Телець

Керівництво прихильно поставиться до вас. За якісну роботу одержите преміальні. Кредитори можуть нагадати вам про заборгованість. Знайдіть спосіб погасити її.

Близнюки

Ніяких сюрпризів не очікується. Справи йтимуть у звичному руслі. Грошей вистачатиме якраз на задоволення основних потреб. Контролюйте витрати.

Рак

Фортуна не на вашому боці. Не погоджуйтеся на участь у сумнівних фінансових проектах. Намагайтеся передбачати можливі грошові втрати. Не робіть боргів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 1-7 червня: як пережити тиждень, що починає сезон затемнень

Лев

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Намагайтеся утримувати матеріальну стабільність. Купуйте речі надійні та корисні. Не час дбати про підтримання престижу.

Діва

Найбільш продуктивний день тижня. Є сенс попрацювати довше звичайного часу. Гроші йтимуть до ваших рук. Придбане обладнання виявиться надійним.

Терези

Ваш бюджет не буде суттєво поповнено. Рівень доходів не задовольнятиме основних потреб. Укладати угоди з фінансових питань не слід. Їх умови згодом переглядатимуться.

Скорпіон

Збільшаться витрати на підтримання здоров'я. Не шкодуйте на це грошей. Заробити вагому суму не вдасться. Зосередьтеся на оптимальному використанні існуючих коштів.

Стрілець

На вас чекають високі гонорари. Не приховуйте своїх талантів. Сміливо презентуйте свою роботу. Зароблені гроші витрачайте перш за все на власні потреби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Все буде у нормі — Гідрометцентр порадував прогнозом погоди на червень

Козеріг

Покращити матеріальне становище не вдасться. Зачекайте кращої нагоди. Змінювати місце роботи не час. Покупки зробіть після заходу сонця.

Водолій

Фінансового приходу не буде, та коштів не бракуватиме. Відправляйтеся на ринок. Ви зможете придбати багато корисних речей за помірні гроші.

Риби

Вигідних фінансових пропозицій не буде. Скористайтеся ранковими годинами для проведення запланованих грошових операцій. Пізніше удача буде не на вашому боці.

Цього літа буде три затемнення: 5 червня, 21 червня і 5 липня. Ці дати потрібно запам'ятати, щоб не нашкодити собі та іншим.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3 червня: у чиїй кишені стане більше грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі