середа, 28 жовтня 2020 07:00

Гороскоп на 28 жовтня: як пережити найважчу середу місяця

Гороскоп на 28 жовтня: як пережити найважчу середу місяця
Спливатимуть у пам'яті неприємні сторінки особистого життя. Пригадайте щось світле у своєму минулому. Фото: pixabay.com

28 жовтня підводитимуть годинник і транспорт. Доведеться не раз корегувати плани. Запізнення інших теж дратуватимуть вас. Побачення і переговори краще перенести. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Доведеться добре побігати, але справи все одно рухатимуться дуже повільно, - говорить астролог. – Дратуватиме мала результативність такого напруженого дня. Надвечір втома валитиме людей з ніг. Тому оточуючі погано контролюватимуть свої емоції. Це треба враховувати. Не вступайте у суперечки. З'ясовувати стосунки не час. Спливатимуть у пам'яті неприємні сторінки особистого життя. Не давайте волю почуттям. Пригадайте щось світле у своєму минулому. Пізно ввечері не бажано гуляти темними вулицями. Щоб пережити без втрат і проблем найважчу середу місяця, тримайтеся біля людей, яких любите і яким довіряєте".

Овен

Контролюйте рух грошей. Виникатимуть помилки у підрахунку вартості товарів і послуг. Перераховуйте здачу на ринку.

Телець

На втілення нових ідей у життя ваших фінансових ресурсів бракуватиме. Доведеться скористатися заощадженнями. Залучіть до справи однодумців.

Близнюки

Триває період застою у справах. Відчуватиметься фінансовий дефіцит. Не виставляйте на продаж свої речі. Зачекайте з відкриттям депозитних рахунків.

Рак

Пильнуйте за роботою посередників. Вони можуть скористатися вашою необізнаністю у справах. В результаті очікуваного доходу ви не матимете.

Лев

Гроші спливатимуть швидко. Але так само швидко ви знаходитиме спосіб покрити чергову нестачу коштів. Шукайте додаткові засоби економії.

Діва

Справи рухатимуться непогано, але за виконану роботу мало платитимуть . Обмежте список покупок до необхідного мінімуму. Не варто позичати людям свої речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У МОЗ озвучили умову повернення жорсткого карантину

Терези

Не йдіть до ігрових клубів. Залишите там чималу суму. Стримуйте свій азарт. На розпродажі придбаєте дешевий непотріб.

Скорпіон

Неприємних несподіванок не буде. Добре проходитимуть операції з нерухомістю. Але брати іпотечний кредит не слід. Він стане тягарем для вашого бюджету.

Стрілець

У вашій кишені обмаль грошей. Забезпечити необхідний рівень прибутку буде важко. Скористайтеся своїми заощадженнями.

Козеріг

Очікувані кошти надходитимуть вчасно. Коливання ринкових цін помітно не впливатиме на ваш бюджет.

Водолій

Виникаючі фінансові проблеми доведеться долати самотужки. Розраховувати на чиюсь підтримку не слід.

Риби

Додаткового прибутку не очікується. Відкладіть оформлення майнових документів. Помилки у важливих паперах призведуть до зайвих витрат.

Астролог Рената Раєвська розповіла, кому пощастить збагатитися в найближчі два місяці.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28 жовтня: як пережити найважчу середу місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі