четвер, 28 жовтня 2021 07:00

Гороскоп на 28 жовтня: кому зірки пророкують щастя та високі заробітки

Гороскоп на 28 жовтня: кому зірки пророкують щастя та високі заробітки
Намагайтеся менше говорити. Слухайте. Аналізуйте. Фото: pixabay.com

28 жовтня – найбільш невдалий день тижня. Не варто освідчуватися, приймати рішення з фінансових питань і змінювати роботу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Бажано взагалі відкласти на добу всі важливі зустрічі, - говорить астрологиня. – Складно підуть розпочаті в цей час навчальні заняття. Ставтеся уважно до інформації, що надходить. Серед загального її потоку буде немало брехні. Намагайтеся менше говорити. Слухайте. Аналізуйте. Захищайте шкіру обличчя від вітру й холоду. Тельці, Стрільці і Козероги почуватимуться щасливчиками. На вас чекають нові знайомства та особливі побачення. Закохуватиметеся і закохуватимете у себе інших. Високі заробітки надійдуть Левам, Дівам та Водоліям".

Овен

Зробіть необхідні виплати після обідньої перерви. Зранку не витрачайте грошей. Відкладіть підписання майнових доручень. Втратите частину свого майна.

Телець

Ваша економічна політика потребує перегляду. Не робіть ставку на зменшення витрат та накопичення грошей. Збільшуйте фінансовий оборот.

Близнюки

Романтичні пригоди не цікавитимуть вас. Шукайте контакту з людьми, що мають спільні з вами інтереси. Проведіть вечір з однодумцями.

Рак

Вам не сидітиметься на місці. Кохані не матимуть бажання йти ввечері з дому. Навряд чи варто наполягати на своєму.

Лев

Протягом дня до вас звертатиметься багато людей. Така популярність не порадує. Під вечір ви почуватиметеся виснаженими.

Діва

Вашим гаманцем намагатимуться скористатися оточуючі. Декому ви не зможете відмовити. Куплені у цей день одяг і взуття не будуть довго носитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий гороскоп на жовтень: для кого цей місяць стане найприбутковішим

Терези

Уникайте конфліктів з літніми родичами. Не наполягайте на своєму. Поступіться. Зіпсовані стосунки відновлювати нелегко.

Скорпіон

Не перетворюйтеся на нудних буркунів. У такий спосіб порозумітися з іншими важко. Лише збільшиться протистояння.

Стрілець

Цей вечір бажано провести на самоті. Зменшуйте кількість контактів. З родичами спілкуйтеся лише у разі необхідності. Вам потрібен спокій.

Козеріг

Зростають витрати на транспорт. Рівень доходів залишатиметься без змін. Не шукайте додаткових заробітків. Вас не задовольнять чинні пропозиції. Чекайте.

Водолій

У вашому серці легко виникатиме закоханість. Не варто сліпо йти за своїми почуттями. Можете потрапити до любовного трикутника. А це не є добре.

Риби

Не бажано користуватися послугами сайтів знайомств для пошуку партнера. Цього дня достойної пари у такий спосіб ви не знайдете.

Астрологиня розповіла, чим здивує останній тиждень жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28 жовтня: кому зірки пророкують щастя та високі заробітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі