пʼятниця, 28 лютого 2020 07:00

Гороскоп на 28 лютого: на які зміни чекати

Гороскоп на 28 лютого: на які зміни чекати
Вечір бажано звільнити від важливих справ. Він найкраще підійде для спілкування у колі родини. Фото: astrozodiac.net

28 лютого багатьом доведеться стати героєм пліток. Не переймайтеся та не поширюйте чутки про інших. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Перша половина дня – період плідної діяльності. Яскраві творчі ідеї народжуватимуться саме у цей час, - говорить астролог. - Випадковості не буде. Сприймайте збіг обставин як подарунок долі. Наближаються кардинальні зміни в особистому житті. Розпочинайте ремонт. Оновлюйте інтер'єр власної оселі. Купуйте нові меблі. Вечір бажано звільнити від важливих справ. Він найкраще підійде для спілкування у колі родини. Задовольніть свої потреби в естетичній насолоді. Відвідайте творчі зустрічі, виставки, концерти. Можна прогулятися під зорями з коханими. Не залишайте без нагляду працюючі електроприлади".

Овен

Помітних фінансових обмежень ви не відчуватимете. Дозвольте собі відпочити від наднормової роботи.

Телець

Грошей вистачатиме на все необхідне. Зачекайте з великими покупками. Якість куплених речей не задовольнятиме вас.

Близнюки

Бережіть від пошкодження свої речі. Не наражайтеся на штрафні санкції. Ваша кишеня може постраждати від власної недбалості.

Рак

Задовольнити свої потреби вповні ви не зможете. Бракуватиме грошей. До того ж зростуть витрати на потреби дітей.

Лев

Розмір прибутку не виправдає ваших сподівань. Перегляньте список запланованих покупок. Доведеться його суттєво зменшити.

Діва

Перехід на нове місце роботи не призведе до підвищення заробітків. Майте запас грошей для здійснення термінових ремонтних робіт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секрети сексу: 5 базових речей для задоволення чоловіка

Терези

Переоцінюєте власні фінансові можливості. Не давайте обіцянок надати комусь матеріальної підтримки.

Скорпіон

Рівень доходів поступово зростатиме. Не упускайте можливості додатково заробити. Вам щаститиме, але не в азартних іграх.

Стрілець

Фінансові розрахунки виявляться невірними. Приймати швидкі рішення небезпечно. Перевіряйте навіть здачу на ринку.

Козеріг

Зведіть до мінімуму грошові операції. Не звертайтеся до послуг сервісних служб. Є ризик викинути гроші на вітер.

Водолій

Високих доходів не передбачається. Вам доведеться відстоювати свої матеріальні інтереси. Уважно спостерігайте за змінами на ринку.

Риби

Не затримуйте у себе великих сум. Гроші мають працювати. Пошуки нових фінансових партнерів не дадуть позитивного результату.

Багато хто думає, що кохати можуть абсолютно всі люди. Астрологи з цим не погоджуються і розповідають про знаки зодіаку, які не вміють любити.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28 лютого: на які зміни чекати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі