середа, 27 травня 2020 07:00

Гороскоп на 27 травня: яких змін чекати у сфері фінансів

Гороскоп на 27 травня:  яких змін чекати у сфері фінансів
Оминайте сварок. Люди швидко переходитимуть від суперечки до бійки. Фото: pixabay.com

27 травня намагайтеся задовольнити свою цікавість. Читайте, навчайтесь, обмінюйтеся думками. Зірки сприятимуть упевненим і наполегливим. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"День видасться важким, - говорить астролог. – Він навіюватиме гнітючий настрій. Існуючий стан справ часом здаватиметься безвихідним. Відчай може штовхати людей на необдумані вчинки. Не залишайте на самоті близьких з неврівноваженою нервовою системою. Оминайте сварок. Люди швидко переходитимуть від суперечки до бійки. На багатьох чекають зміни у сфері фінансів. Овнам і Близнюкам варто стерегтися збитків. У Тельців, Раків і Риб заробітки зростуть".

Овен

День ризикованої фінансової діяльності. Можливі серйозні втрати. Не беріть грошей під заставу. Ви втратите своє майно.

Телець

Обмеження у фінансах не відчуватиметься. Не дозволяйте поганому настрою вплинути на результативність вашої праці.

Близнюки

Переговори з фінансових питань будуть малоуспішними. Не час планувати розширення існуючого бізнесу. Для відкриття нової фірми день вкрай несприятливий.

Рак

Рівень заробітку поступово зростатиме. Виникатиме проблема з отриманням готівки на руки. Розраховуйтеся бартером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На яку погоду чекати в червні

Лев

Доведеться стримувати свої бажання. Доходів вистачатиме лише на щоденний прожиток. Ще й хтось із родичів мимохіть може спричинити збитки.

Діва

Ваші сподівання на добрий прибуток не виправдаються сповна. Змін на краще у фінансовій сфері не передбачається. Ще й може зламатися якась побутова техніка.

Терези

Ви не зможете вільно розпоряджатися заробленими грошима. Доведеться закривати фінансові дірки. Позбавтеся зайвих речей у домі.

Скорпіон

Несприятливий час для здійснення великих покупок. Поповнення вашого бюджету відбувається надто повільно. Зростає кількість примусових витрат.

Стрілець

Основні джерела доходів помітного прибутку не принесуть. Стане у нагоді додатковий заробіток. Зранку не приймайте серйозних рішень з фінансових питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 26 травня: чим здивує останній вівторок місяця

Козеріг

Ваша економіка не постраждає через ринкові катаклізми. З'явиться нагода перевірити надійність обраної фінансової політики.

Водолій

Кілька дрібних фінансових невдач суттєво не позначаться на вашій кишені. Оперувати ж великими сумами не варто.

Риби

Рівень прибутку зростатиме. Знадобляться додаткові суми на потреби родини. Намагайтеся обходитися власним грошовим запасом. Не робіть боргів.

Протягом тижня з 25 по 31 травня хапатиметься за кілька справ одночасно. Здаватиметься, що це останній шанс чогось досягти. З оптимізмом зазирайте у майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 травня: яких змін чекати у сфері фінансів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі