пʼятниця, 27 листопада 2020 07:00

Гороскоп на 27 листопада: кому кінець осені принесе фінансове процвітання та успіх

Гороскоп на 27 листопада: кому кінець осені принесе фінансове процвітання та успіх
Це несприятливий час для торгівлі. Зате людям робітничих професій пощастить. Фото: pixabay.com

27 листопада – вдалий день для впровадження нових проєктів та відкриття власної справи. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Хто рано встає, тому Бог дає, - говорить астролог. - Не забувайте про цю мудрість у п`ятницю. Це несприятливий час для торгівлі. Зате людям робітничих професій пощастить. Запропонують більш вигідні умови праці, вчасно виплачуватимуть заробітню плату. Пересаджуйте кімнатні квіти. Розпочинайте новий курс лікування. Добре допомагатимуть рецепти народної медицини. Кінець осені принесе фінансове процвітання та успіх Ракам, Дівам, Терезам і Скорпіонам".

Овен

Протягом дня доведеться вирішувати кілька термінових фінансових питань. Будьте готові до незапланованих витрат. Дійте обережно.

Телець

Витрати не будуть покриватися прибутками. Намагайтеся стабілізувати ситуацію. Не варто займатися питаннями купівлі-продажу нерухомості. Вигідних пропозицій обмаль.

Близнюки

Ваші спроби збільшити свої прибутки не дадуть відчутних результатів. Фінансова ситуація залишатиметься нестабільною. Не позичайте людям гроші.

Рак

Очікується надходження прибутків. Вдало скористатися ними ви не зможете. Зачекайте з прийняттям рішення щодо їх розподілу. Грошові перекази можуть затримуватися.

Лев

Рівень заробітку не відповідатиме вашим вимогам. Але з пошуками нової роботи треба зачекати. Слушних пропозицій не буде. Куплена електроніка не служитиме довго.

Діва

Розглядайте можливість участі у нових фінансових проєктах. Але у цей день не можна робити перших внесків. Здійснюйте лише щоденні виплати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потужний циклон: розповіли про погоду на кінець тижня

Терези

Утримуватиметься позитивний фінансовий баланс. Можна подумати і про поповнення заощаджень. Порадуйте себе обновкою.

Скорпіон

Розпочніть робочий день раніше. Він обіцяє бути прибутковим. Бережіть свої речі від пошкодження у публічних місцях.

Стрілець

Зробіть бажані покупки до обідньої години. Вечірні переговори з фінансових питань краще відмінити. Вашою неуважністю спробують скористатися шахраї. Пильнуйте.

Козеріг

Грошей обмаль. Господарюйте економно. Позичати велику суму у приватної особи небезпечно. Ви надовго підпадете під залежність від волі кредитора.

Водолій

У гонитві за прибутком ви втрачаєте відчуття реальності. Не дайте себе ошукати. Співпрацюйте з надійними давніми партнерами.

Риби

Непродумана економічна політика може незабаром обернутися на фінансову кризу. Ризикувати не час. Гроші танутимуть просто на очах.

30 листопада ми очікуємо Місячне затемнення, яке відкриває коридор затемнень до 14 грудня. Астролог пояснила, чому дні перед затемненням є такими важливими та особливими.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 листопада: кому кінець осені принесе фінансове процвітання та успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі