вівторок, 26 січня 2021 07:00

Гороскоп на 26 січня: чиї заробітки підуть угору

Гороскоп на 26 січня: чиї заробітки підуть угору
Стримуйте бажання різко висловитися на адресу оточуючих. Вони теж не мовчатимуть. Фото: pixabay.com

26 січня гостро відчуватиметься самотність. Особливо якщо ви ще не знайшли своєї пари. Знайдіть для себе розвагу. Активізуйте листування з приємними знайомими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зміна погодних умов та зайва метушня знесилюватимуть людей, - говорить астрологиня. – Частіше виникатиме роздратування. Стримуйте бажання різко висловитися на адресу оточуючих. Вони теж не мовчатимуть. Важко буде зосередити увагу на роботі. Частіше зустрічатимуться помилки у розрахунках. Виникатимуть проблеми на дорогах через уповільнення реакції водіїв. Фінансові справи поступово покращуються. У Левів і Терезів, Козерогів і Риб заробітки підуть вгору. Скористайтеся можливістю розбагатіти".

Овен

Сума необхідних витрат значно перевищує ваші можливості. Розподіліть їх на термінові та такі, що можуть зачекати. Сплачуйте в порядку надходження коштів. Не робіть боргів.

Телець

День ризикованої фінансової діяльності. Можливі серйозні втрати. Не беріть грошей під заставу. Ви втратите своє майно.

Близнюки

Рівень заробітку поступово знижуватиметься. Виникатиме проблема з отриманням готівки на руки. Обирайте безготівкову форму розрахунку.

Рак

Бізнес потребуватиме додаткових внесків. Не бажано на цьому економити. Далекоглядна фінансова політика принесе добрий прибуток.

Лев

Проблем з грошима не буде. Зачекайте з виплатою першого страхового внеску. Не варто займатися купівлею-продажем нерухомості.

Діва

Надійде невелика сума грошей. Основні прибутки слід чекати пізніше. Частина заощаджених коштів піде на потреби родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптикиня попередила про повернення морозів

Терези

У вашому розпорядженні достатньо грошей. Можна здійснити давно заплановані покупки. Лише не поспішайте з вибором, аби не переплачувати.

Скорпіон

Нагадають про себе давні заборгованості. Розмір прибутку буде дещо нижчим за очікуваний. Не беріться за сумнівні фінансові проєкти.

Стрілець

Різко збільшується відтік коштів. Вашими ресурсами скористаються близькі люди. Доведеться обходитися малим.

Козеріг

Надходитимуть різноманітні фінансові пропозиції. Серед них будуть слушні. Не відмовляйтеся від додаткових джерел прибутку.

Водолій

Зайвого капіталу на рахунку не буде. Проте не варто шкодувати коштів на доброчинні справи. Вони незабаром повернуться до вас у вигляді фінансової удачі.

Риби

Гроші йтимуть до ваших рук. Вам залишиться лише потурбуватися про їхній розумний розподіл. Можлива цінна знахідка.

Астрологиня розповіла, чим порадує останній тиждень січня і що треба неодмінно встигнути зробити.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 26 січня: чиї заробітки підуть угору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі