четвер, 24 вересня 2020 07:00

Гороскоп на 24 вересня: які зміни в особистому житті чекають на кожен знак зодіака

Гороскоп на 24 вересня: які зміни в особистому житті чекають на кожен знак зодіака
Будьте готові до непорозумінь у сфері зв'язку та інформації. Ви можете отримувати чужі листи й губити свої. Фото: pixabay.com

24 вересня не покладайте великих сподівань на когось. Обіцянок буде більше, ніж реального прибутку. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Обставини складатимуться на вашу користь, але не варто розраховувати на везіння, - говорить астролог. – Прибутки будуть еквівалентними затраченим вами зусиллям. Проживіть цей день в усталеному режимі. Будь-які нововведення не матимуть позитивного впливу на ваше життя. Будьте готові до непорозумінь у сфері зв'язку та інформації. Ви можете отримувати чужі листи й губити свої. Перевіряйте, чи добре вас зрозуміли співбесідники. Люди ставатимуть більш обережними, а тому й працюватимуть повільніше".

Овен

Кажіть милим правду або не говоріть нічого. Брехня швидко вийде на поверхню. Ви потрапите у вкрай незручну ситуацію.

Телець

Шлях до серця коханих знайти буде важко. Вони не матимуть відповідного настрою. Зачекайте кращої нагоди.

Близнюки

Втручання у ваші справи сторонніх матиме негативні наслідки. Не дозволяйте дітям посварити вас з коханими.

Рак

Проводьте вільний час у колі знайомих. Будьте готові до початку нових стосунків. Дехто добиватиметься зустрічі або знайомства з вами.

Лев

Ваша популярність зростає. Ви можете скористатися своїм особливим статусом. Сміливіше ведіть діалог з цікавою вам людиною.

Діва

Провокувати відверті розмови не слід. Партнери усіляко відхилятимуться від них. Краще провести цей день наодинці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прохолодний жовтень та теплий листопад - синоптик зробив прогноз на осінь

Терези

Не намагайтеся уникати неприємних розмов чи проблем у взаєминах. Їх слід розв'язувати. Дійте впевнено. Продумуйте кожен крок.

Скорпіон

Надто довго будете наважуватися запросити милих на побачення. Не прогавте свою нагоду. Раніше за вас це можуть встигнути зробити інші.

Стрілець

Ситуація зверне на краще. Вир пригод і подій очікує на вас цього дня. Інтимна сторона життя відійде на другий план. Не втрачайте контролю над собою.

Козеріг

Оточуючим важко буде догодити вам. Причиною стане ваша внутрішня розгубленість. Побудьте на самоті. Дайте лад своїм сумнівам.

Водолій

Між вами й коханими установляться особливі довірливі стосунки. Цінуйте це. Будьте щедрими на добрі слова і шляхетні вчинки.

Риби

Не продовжуйте спілкування з неприємною вам особою. Зумійте перервати ці стосунки. Інакше поруч не з'явиться мила серцю половинка.

З 21 по 27 вересня таланитиме шукачам пригод. Жінки не стримуватимуть емоцій. Чоловікам легко буде розгадати їхні думки та бажання.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 вересня: які зміни в особистому житті чекають на кожен знак зодіака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі