неділя, 23 лютого 2020 20:00

Гороскоп на 24 лютого – 1 березня: як зробити останній тиждень зими успішним

Гороскоп на 24 лютого – 1 березня: як  зробити останній тиждень зими успішним
Щедро діліться своїм досвідом. Не заздріть чужому успіху. Фото: astrozodiac.net

З 24 лютого по 1 березня робота просуватиметься повільно, але це на краще. Тихіше їдеш – далі будеш. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це тиждень критиків і дослідників. Він розпочнеться із несподіванок і відкриттів, - говорить астролог. - Багато хто захоче вас повчати. Не піддавайтеся на суперечку. Прислухайтеся до порад і настанов, але робіть, як вважаєте за потрібне. Це найкращий спосіб зробити останній тиждень зими успішним і щасливим. Щедро діліться своїм досвідом. Не заздріть чужому успіху. Порадійте за тих, хто чогось досягнув і спробуйте розгадати секрет їхніх перемог. Усі домовленості оформляйте письмово. Пізніше виникатиме менше непорозумінь".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ви самовпевнені і сповнені сил. Та переоцінювати свої можливості не слід. Зараз краще планувати, ніж братися за кілька справ одночасно. Фінансова ситуація залежатиме від роботи в команді.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не поспішайте реагувати на виклики, які ставитиме перед вами доля. Зважте, скільки зусиль треба докласти, аби досягти бажаного.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Найбільше проблем виникатиме на роботі. Будьте готові до будь-яких викликів. Утекти від них не вдасться, навіть якщо змінете роботодавця.

Рак (22 червня – 22 липня)

Залишайтеся собою. Не прискорюйте зміни та не дозволяйте нікому примушувати вас до чогось. Пильнуйте за коливанням курсу валют. Ризикувати грошима зараз не можна.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Новий знайомий змінить чимало поглядів на життя. Він з'явиться зараз не для того, щоб стати вашою парою, а щоб розширити кругозір.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

З головою поринете у нові стосунки. Не спокушайтеся на зовнішні принади. Можете самі себе обдурити, приписавши новим знайомим не властиві їм риси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 22-23 лютого: чим дивуватимуть останні вихідні зими

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Нові роботодавці обіцятимуть високі заробітки, але на руки отримаєте стільки ж, як і раніше. Контролюйте артеріальний тиск. Підтримайте організм, аби він легше переніс весняний авітаміноз.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Продумуйте кожен фінансовий крок. Якщо діятимете навмання, втратите контроль над ситуацією. Розраховуйтеся готівкою. Банкомат може зажувати картку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Зусмучуватиметеся через застій у справах і неможливість реалізувати свої плани. Кохані виявлятимуть не найкращі свої риси. Якщо готові з ними миритися, стосунки стануть міцнішими.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Приймайте друзів такими, якими вони є. Вкажіть на певні кордони, за які їм не варто переходити. Але критикувати не слід. Втратите стосунки, якими дорожили.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не зважайте на перешкоди у фінансових справах. Дійте потихеньку, щоб досягти бажаного. Ви не готові до змін в особистому житті. Зачекайте із прийняттям рішень про одруження, збільшення у родині.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Дивуватиметеся людському егоїзму. Тримайтеся подалі від людей, які можуть серйозно підвести. Вони часто ставитимуть перед фактом і не враховуватимуть ваших бажань.

З 24 лютого починається Сирна неділя, Колодія або Масляна. Головною стравою у ці дні в Україні завжди були вареники з сиром.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 лютого – 1 березня: як зробити останній тиждень зими успішним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі