пʼятниця, 24 грудня 2021 07:00

Гороскоп на 24 грудня: на кого чекає підвищення

Гороскоп на 24 грудня: на кого чекає підвищення
Не варто думати про зміну іміджу. Відкладіть похід до перукарні. Фото: pixabay.com

24 грудня вашому бюджету не загрожує фінансова криза. Вкладайте гроші в оновлення свого житла. Подорожуйте. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня зірки матимуть руйнівну силу, - говорить астрологиня. – Тож зранку утримайтеся від сварок. Конфлікт може призвести до розриву стосунків. Не варто закладати фундамент нового будинку. Він буде ненадійним. Скріпляти підписом важливі домовленості теж не слід. Не вказуйте іншим на помилки у їхній роботі. Наживете собі недоброзичливців. Не варто думати про зміну іміджу. Відкладіть похід до перукарні. Підвищення чекає на Раків, Риб і Скорпіонів. Вам запропонують вигідну посаду. Заробітки зростуть".

Овен

Романтичного настрою не буде. Не ображайте цинічними зауваженнями коханих. Їхня реакція буде несподівано різкою.

Телець

Грошей вистачатиме на необхідне. Без крайньої потреби не руште фінансовий запас. Додаткових видатків потребуватимуть діти.

Близнюки

Спокійно і злагоджено вестиметься у вашій родині. Самотнім не варто проводити вечір удома. Вами цікавитимуться.

Рак

Може надійти унікальна фінансова пропозиція. Скористайтеся нею. Візьміть участь у благодійній акції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Скорпіона на 2022 рік: назвали найкращі місяці у році

Лев

Ситуація складна. Багато роботи, та мало грошей. За кожну копійку доведеться боротися. Намагайтеся рідше висловлювати своє незадоволення діями близьких. Можете почути різкі слова у відповідь.

Діва

Ваші рахунки збільшуватимуться лише на папері. Отримати готівку на руки буде складно. Та відмовляти собі у маленьких задоволеннях не слід.

Терези

Надходження грошей затримається. Вихідні доведеться провести в економному режимі. Стережіться злодіїв на ринку.

Скорпіон

Є шанс одержати преміальні. Зробіть собі маленький подарунок. Поповніть свою колекцію. Але не втрачайте здорового практицизму.

Стрілець

Бажано не ходити по крамницях без певної мети. Гроші швидко танутимуть. А придбані дрібниці не будуть по-справжньому корисними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Стрільців на 2022 рік: коли чекати на кар'єрний ріст

Козеріг

Робота цього дня великого прибутку не принесе. Розраховуйте на наявні кошти. Займайтеся хатніми справами. Позбавтеся зайвих речей у домі.

Водолій

Не зловживайте горілчаними напоями. Через них можуть постраждати ваші стосунки з дружиною.

Риби

Зустрічі з вами шукатимуть зовсім нецікаві для вас особи. Кохані тим часом будуть вельми заклопотані. Відчуватиметься невдоволення.

Астрологиня порадила, як зустрічати Новий 2022 рік.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 грудня: на кого чекає підвищення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі