середа, 23 жовтня 2019 07:00

Гороскоп на 23 жовтня: на кого чекають нова робота і підвищення зарплати

Гороскоп на 23 жовтня: на кого чекають нова робота і підвищення зарплати
Приємні враження принесуть невеликі подорожі. Фото: astrozodiac.net

23 жовтня відчуватиметься прилив сил і бадьорості. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У цей день знадобиться уміння швидко приймати рішення, - говорить астролог. - Неповоротким не таланитиме. Плануйте зустрічі, побачення і переговори. Залагоджуйте конфлікти. Люди йтимуть назустріч один одному. Приємні враження принесуть невеликі подорожі. На Левів, Терезів і Стрільців чекають нова робота і підвищення зарплати. Розсилайте резюме. Отримаєте запрошення на співбесіду і займете посаду, про яку давно мріяли".

Овен

Не беріть на себе додаткових спонсорських обов'язків. Грошей вистачатиме лише на забезпечення щоденних потреб.

Телець

Інфляційні процеси помітно вплинуть на ваш гаманець. Збільшуйте інтенсивність праці для збереження достатнього прибутку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після переливання крові у матері двійнят відмовляють нирки - відео

Близнюки

Зберігайте відчуття реальності. Не погоджуйтеся на участь у сумнівних фінансових проектах. Про вашу вигоду партнери не дбатимуть.

Рак

Не щаститиме у торговельних операціях. Очікувані гроші надходитимуть із затримками. Відкладіть на вечір похід по крамницях.

Лев

Господарюйте економно. Залагоджуйте без затримок усі непорозуміння з фінансових питань. Не допускайте заборгованості.

Діва

Відкладіть проведення операцій з нерухомістю. Не підписуйте доручень на користування вашим майном. Стережіться шахрайства.

Терези

Зірки сприятимуть подальшому покращенню матеріального становища. Поповніть заощадження. Не виставляйте у продаж свої речі.

Скорпіон

Бізнес вимагатиме додаткових внесків. В результаті рівень прибутків знизиться. Зменшуйте витрати на власні потреби.

Стрілець

Зможете суттєво покращити своє матеріальне становище. Не пропустіть такої нагоди. У ваших руках буде немала сума. Зумійте нею розпорядитися мудро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого чекати від майбутньої зими – синоптики озвучили прогноз

Козеріг

Не варто звертатися до послуг сервісних служб. Якість роботи не відповідатиме виставленим рахункам. Подбайте про оновлення інтер'єру своєї оселі.

Водолій

Заробіток не покриватиме поточних витрат. Виникне потреба у додаткових джерелах фінансування. Стане у пригоді відкладений грошовий запас.

Риби

Зростає навантаження на ваш гаманець. Непередбачених витрат стає дедалі більше. Заручіться фінансовою підтримкою друзів і рідних.

Сонце переходить до знака Скорпіона. Астролог розповіла, чого чекати від тижня з 21 по 27 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 жовтня: на кого чекають нова робота і підвищення зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі