понеділок, 23 вересня 2019 07:00

Гороскоп на 23 вересня: які знаки почуватимуться переможцями

Гороскоп на 23 вересня: які знаки почуватимуться переможцями
День почнеться з купи дрібних неприємностей і непорозумінь. Фото: astrozodiac.net

У понеділок 23 вересня Сонце переходить до знаку Терезів. Зранку важко буде настроїтися на роботу. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"День почнеться з купи дрібних неприємностей і непорозумінь, - говорить астролог. - Не варто планувати важливих справ до обіду. Краще вестиметься у вечірні години. Намагайтеся не поспішати. Швидко зроблене доведеться переробляти. Зірки не сприятимуть доброму заробітку. Звертатися до офіційних установ не слід. Подані на розгляд документи можуть бути втрачені. Судові справи затягуватимуться. Переможцями почуватимуться Тельці і Діви".

Овен

Гаманець навряд чи витримає велике навантаження. Вихід зі скрути знайдеться не одразу. Знадобляться додаткові способи економії. Продавати власне майно не час.

Тілець

Добре налагоджений бізнес принесе високі заробітки. Нові фінансові кроки можуть бути збитковими. Не купуйте одяг і взуття. Предмет вашого кохання не поспішатиме на зустріч. Шаленої пристрасті від нього годі чекати. Займіться улюбленими справами.

Близнюки

Докладіть зусиль для покращення матеріального становища. Сподіватися на удачу не слід. На необачних чекають збитки.

Рак

Зарплату затримають. Виплати надходитимуть невеликими сумами. Це дозволить забезпечити щоденний прожиток. Не здавайте у ремонт свої речі. Відмовтеся від уживання горілчаних напоїв. Перейдіть на дієтичне харчування.

Лев

Надходитимуть сумнівні фінансові пропозиції. Зберігайте зважену позицію. Не поспішайте витрачати гроші. Часу на особисте не вистачатиме. Намагайтеся не випускати малечу з поля зору.

Діва

Удача супроводжуватиме вас. Навіть за наявності фінансового дефіциту вдасться придбати необхідні речі за помірну ціну. За деякі послуги можна розрахуватися бартером. Непокоїтиме головний біль. Не допускайте перевтоми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суп з гарбуза та бурякові макарони - розповіли про корисне шкільне харчування від Клопотенка

Терези

Не час купувати предмети розкоші. Придбайте прості функціональні речі. У родині пануватиме злагода. Партнери стануть ближчими одне до одного. Даруйте коханим більше тепла. Вони потребуватимуть вашої турботи.

Скорпіон

Попереду складний фінансовий період. Подбайте про збереження свого капіталу. Усамітнитися з коханими не буде можливості. Для відвертої розмови не кращий час.

Стрілець

У вашій кишені невелика сума. Є ризик придбати дешевий непотріб. Зважайте на якість покупки. Інакше доведеться платити двічі.

Козеріг

Нових надходжень не буде. Розділіть витрати на господарчі потреби між усіма платоспроможними членами родини. Додаткових грошей потребуватиме малеча.

Водолій

Спостерігатиметься збільшення фінансового потоку. Список витрат теж зростає. Намагайтеся не втручатися у справи оточуючих зі своїми порадами. Тримайтеся далі від конфліктуючих сторін. Вас можуть зробити винними.

Риби

Цінуйте атмосферу довіри у своєму домі. Майбутнє таких стосунків вселятиме оптимізм. Можна планувати поповнення у родині.

У Лондоні пройшов Тиждень моди. Дізнайтеся першими, які спідниці та штани будуть модними у новому сезоні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 вересня: які знаки почуватимуться переможцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі