неділя, 21 лютого 2021 20:00

Гороскоп на 22-28 лютого: чому саме зараз варто скласти плани на весну

Гороскоп на 22-28 лютого: чому саме зараз варто скласти плани на весну
Оригінальні ідеї допоможуть більше заробити і завоювати авторитет у колег. Фото: pixabay.com

Тиждень з 22 по 28 лютого зробить щасливими багатьох. Усе вдаватиметься, якщо почнемо мислити творчо. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Вдасться відшукати вихід з проблем, які гальмували вашу активність не один місяць, - говорить астрологиня. – Складайте плани на весну. Скористайтеся можливістю, бо так буде не завжди. У вихідні все знову здаватиметься непідйомним. Оригінальні ідеї допоможуть більше заробити і завоювати авторитет у колег. Не приховуйте своїх почуттів. Освідчуйтеся коханим, співайте, пишіть вірші. Гарний результат дадуть водні процедури. Вода буде особливо цілющою".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Навколо вас вируватимуть емоції. Знайомі та колеги з'ясовуватимуть стосунки силою. Не піддавайтеся на провокації. Зараз варто розібратися у собі. Залишайтеся чесними і порядними. Заробітки зростають.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Справи важко буде зрушити з місця, але п'ятниця виправить усе. Найбільш важливе перенесіть на кінець тижня. Розкриєте у собі таланти, які давно приховували.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Багато чого встигнете. Вистачить і часу, і натхнення, і ресурсів, аби реалізувати задумане. Не відправляйтеся на заробітки далеко від дому. Обіцяного багатства це не принесе.

Рак (22 червня – 22 липня)

Добре відпочиньте у вихідні, аби від понеділка покращити свої справи і фінансове становище. За тиждень до весни багато чого вдаватиметься. Не затягуйте з реалізацією планів. Весна обіцяє багато перемог.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Загострюється інтуїція. Нюхом чутимете неприємності, тому зумієте оминути їх. Рідні сумують без вашого піклування. Купіть меблі у спальню, оновіть гардероб дітям, оберіть новий смартфон для коханих.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Справи, на які витратили багато часу і сил, дадуть гарний результат. Дійте у напрямку, який намітили на початку року. Пошук фінансових і бізнес-партнерів буде вдалим. Зірки сприяють високим заробіткам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як прогнати сум і депресію – медичний гороскоп на 21 лютого

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Доля піднесе вас до нових вершин. Довіртеся їй. Припиніть рухатися проти течії. Випадкова зустріч у середу кардинально змінить ваші плани. Стежте за тим, що і в якій кількості споживаєте. Зайву вагу важко буде скинути.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Опинятиметеся в епіцентрі сварок і суперечок. Утримайтеся від бійок. Якщо хочете помахати кулаками, сходіть у тренажерну залу, побийте грушу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не спішіть з вибором. Першим буде не той, хто зробить щось швидше, а той, хто добре обдумує кожен крок. Шукати роботу краще у четвер. Пропозицій буде вдосталь.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Доведеться приділити час тим, хто поруч. Діти потребують підтримки у навчанні. Не ігноруйте їхні прохання про допомогу. Підвищити заробітки буде складно. Економте. Дбайте про затишок в оселі. Варто замовити хімчистку меблів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Будете господарем ситуації. Багато чого вдаватиметься і це надихатиме. Беріть на себе відповідальність за роботу команди. Комерційна діяльність буде йти успішно.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Якщо чогось не встигаєте, просіть про допомогу. Люди йтимуть вам на зустріч. Насолоджуйтеся тим, що маєте. Бережіть спокійну атмосферу в домі. Хотітиметься солодкого. Потіште себе тістечками.

21 лютого чимало справ доведеться відкласти через непередбачені обставини. Астрологиня розповіла, чим потішить остання неділя зими.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22-28 лютого: чому саме зараз варто скласти плани на весну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі