четвер, 22 липня 2021 07:00

Гороскоп на 22 липня: чий зоряний час настає прямо зараз

Гороскоп на 22 липня: чий зоряний час настає прямо зараз
Добрі результати даватиме інтелектуальна праця. Фото: pixabay.com

22 липня – один з найбільш вдалих днів тижня. Удаватимуться справи, які досі гальмувалися через безліч перешкод. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Добрі результати даватиме інтелектуальна праця, - каже астрологиня. – Саме цього дня можуть бути зроблені наукові відкриття і технічні винаходи. Не дозволяйте сумнівам обмежувати політ вашої думки. Не лінуйтеся. Особливо плідними будуть ранкові години. Прямо зараз настає зоряний час у житті Левів і Водоліїв. Таланитиме Рибам і Стрільцям".

Овен

Протягом дня до вас звертатиметься багато людей. Така популярність не порадує. Під вечір ви почуватиметеся виснаженими.

Телець

Ваша економічна політика потребує перегляду. Не йдіть шляхом зменшення витрат та накопичення грошей. Збільшуйте фінансовий оборот.

Близнюки

Ви почуватиметеся чудово. Ніщо не зможе зіпсувати настрій. Поділіться з близькими людьми своїм оптимізмом.

Рак

Не перетворюйтеся на нудних буркунів. У такий спосіб порозумітися з оточуючими не можна. Лише збільшиться протистояння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У житті яких знаків розпочнеться доленосний період – астрологиня здивувала прогнозом

Лев

Ваші доходи залежатимуть від роботи партнерів та співробітників. Надійна команда допоможе забезпечити необхідний прибуток. Не беріть участі у розіграшах.

Діва

Романтичні пригоди не цікавитимуть вас. Шукайте контакту з людьми, що мають спільні з вами інтереси. Проведіть вечір з однодумцями.

Терези

Через ряд прикрих непорозумінь ви втратите можливість одержати додатковий прибуток. Не варто відкривати нові депозитні рахунки.

Скорпіон

Цього дня ви сперечатиметеся з коханими через різницю у смаках. Немає сенсу переконувати їх у своїй правоті. Шукайте компромісів.

Стрілець

У вашому серці легко виникатиме закоханість. Не варто сліпо йти за своїми почуттями. Можете потрапити до любовного трикутника. А це не є добре.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 19-25 липня: як пережити повню і досягти успіху

Козеріг

Ваш прибуток збільшиться, але не суттєво. Його вистачатиме на прожиток. Планувати проведення великих фінансових операцій не час.

Водолій

Знайти достойну пару в цей день ви не зможете. Тож не марнуйте на це часу. Займіться улюбленими справами.

Риби

Час вкладати кошти в оновлення професійного обладнання. Воно служитиме надійно. Ділову поїздку не відкладайте на потім. Вона сприятиме зростанню прибутків.

Астрологиня зробила прогноз на друге півріччя і назвала знаки, яким восени зірки пророкують небачений успіх.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 липня: чий зоряний час настає прямо зараз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі