субота, 21 березня 2020 07:00

Гороскоп на 21-22 березня: чим дивуватимуть ці вихідні

Гороскоп на 21-22 березня: чим дивуватимуть ці вихідні
У суботу не обговорюйте плани на майбутнє. Усе піде шкереберть. Фото: pixabay.com

21 березня не плануйте виїздів далеко від дому. 22 березня відмовтеся від походів у казино чи ресторан. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Пошуки пригод у ці вихідні призведуть до неприємних наслідків, - говорить астролог. – Намагайтеся не викликати ревнощів у коханих. Вони не подарують вам образи. Не залишайте без нагляду малечу. Зросте рівень травматизму серед дітей. У неділю пристрасті вгамуються. Ви дивуватиметеся і захоплюватиметеся своїми обранцями. Можна буде спокійно відпочити. Розкажіть милим про свої почуття. У суботу не обговорюйте плани на майбутнє. Усе піде шкереберть".

Овен

Гроші надходитимуть вчасно, але їх постійно не вистачатиме. Пошукайте постійне джерело фінансового відтоку. Не вживайте горілку для покращення настрою. Ви легко можете потрапити у неприємну пригоду.

Телець

Доведіть коханим своє особливе ставлення до них. Навіть невеликий подарунок або знак уваги оживить ваші стосунки.

Близнюки

З грошима проблем не буде. Можливі неприємності на ринку та у крамницях. Ви можете придбати речі сумнівної якості.

Рак

Попрацюйте у ці вихідні. Варто докласти зусиль для покращення свого матеріального становища. Добра робота буде гідно оцінена.

Лев

Не варто розпочинати ремонту техніки чи реконструкції приміщення. Ці процеси затягнуться надовго і поглинатимуть левову частину прибутку.

Діва

Кохані бажатимуть пристрасті. Подаруйте їм яскраві враження у ці дні. Не приховуйте своїх почуттів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 16-22 березня: астролог назвала найкращий день тижня

Терези

Вам щаститиме. Надійдуть неочікувані прибутки. Знайдеться необхідний товар. Ціни на нього цілком вас задовольнятимуть.

Скорпіон

Дефіциту коштів не буде. Та скористатися ними на власний розсуд завадять зовнішні обставини. Не обіцяйте людям фінансової підтримки. Утримуйтеся від критичних зауважень на адресу милих.

Стрілець

Зважайте на якість та функціональність речей, які купуєте. Будьте більш гнучкими у поведінці. Поступатися доведеться саме вам. Та злагода у родині цього варта.

Козеріг

Не віддавайте людям у користування свої речі. Вони повернуться пошкодженими. Майте запас грошей на здійснення ремонтних робіт.

Водолій

Вас може підвести прагнення бути оригінальним. Предмет вашої уваги швидше розцінить незвичну поведінку як дивакуватість. Будьте стриманими.

Риби

Дозвольте собі відпочити від буденного клопоту. Розриватися між публічною діяльністю та особистим життям не слід. Визначте найважливіше для себе. Інше нехай зачекає до понеділка.

Погода в Україні в найближчі дві доби зміниться. Синоптик розповіла, на що розраховувати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21-22 березня: чим дивуватимуть ці вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі