четвер, 21 жовтня 2021 07:00

Гороскоп на 21 жовтня: астрологиня здивувала фінансовим прогнозом

Гороскоп на 21 жовтня: астрологиня здивувала фінансовим прогнозом
Цього дня не можна витрачати великої суми коштів. Це будуть необдумані капіталовкладення. Фото: pixabay.com

21 жовтня мало що вдасться зробити без зайвого клопоту. По можливості відкладіть подорожі та службові поїздки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"В обідню годину будьте готові до неприємних несподіванок, - говорить астрологиня. – У дорозі на вас чекають затримки. Виходьте з дому у справах заздалегідь. Виникатимуть проблеми з транспортом. Вечір присвятіть спілкуванню з друзями та однодумцями. Ви одержите задоволення від приємної бесіди. Не поспішайте після занять чи роботи по домівках. Цього дня не можна витрачати великої суми коштів. Це будуть необдумані капіталовкладення. Відкладіть покупку дачі чи квартири. Не варто користуватися послугами обмінників. Гроші йтимуть до гаманців Левів, Дів і Стрільців".

Овен

Удача не буде супроводжувати вас у фінансових справах. Тож не слід брати участі у ризикованих проєктах. Зменшуйте кількість витрат.

Телець

У вашому розпорядженні обмежена сума грошей. Але її вистачить до наступного надходження фінансів. Не плануйте на цей час проведення виставок і презентацій.

Близнюки

Не беріть на себе спонсорських обіцянок. Ваш бюджет не дозволить планувати додаткові витрати. Відкладіть придбання комп'ютерної техніки.

Рак

Ще пару днів до одержання основного заробітку доведеться зачекати. Господарюйте економно. Можете розраховувати на підтримку близьких людей.

Лев

Купувати меблі чи інші предмети інтер'єру не час. Їхня якість не задовольнятиме вашим вимогам. Не варто також виставляти у продаж свої речі.

Діва

Нехай справи йдуть у звичному руслі. Не вкладайте гроші у чужий бізнес. Орендоване у цей день приміщення не окупить своєї вартості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий гороскоп на жовтень: для кого цей місяць стане найприбутковішим

Терези

Гаманець помітно спорожніє. Прибутки не виправдають ваших сподівань. Не допускайте зростання заборгованості. Добре зважуйте свої фінансові кроки.

Скорпіон

Незавершені колись справи доведеться доводити до ладу. Це призведе до зайвих витрат. Тому придбання нових речей слід відкласти.

Стрілець

Не беріть на себе відповідальність за колективні гроші. У разі нестачі певної суми вам доведеться розраховуватися з власної кишені.

Козеріг

Стануть у пригоді колись заощаджені гроші. Вони допоможуть безболісно пережити період малих доходів. Купуйте книги.

Водолій

Рівень доходів різко знижується. Відкладіть вирішення майнових питань до кінця тижня. Проведіть ревізію своєї бухгалтерії.

Риби

Очікується середній рівень прибутку. Вкладати гроші в переоснащення комп'ютерів не слід. Нові програми можуть зупинити роботу машин.

Астрологиня шокувала прогнозом на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 жовтня: астрологиня здивувала фінансовим прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі