вівторок, 21 вересня 2021 12:01

Гороскоп на 21 вересня: чому цього дня варто сподіватися на диво

Гороскоп на 21 вересня: чому цього дня варто сподіватися на диво
У цей день варто надіятися на диво. Звертайтеся у молитвах до Богородиці. Фото: pixabay.com

21 вересня не варто починати новий курс лікування. Поставити точний діагноз лікарям буде складно. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не можна проколювати вуха й робити татуювання, - говорить астрологиня. - Непокоїтиме кашель. Самолікування нашкодить. Напруження знімайте у фітнес-клубі й басейні. Уваги потребує травна система. Не перевантажуйте шлунок. Візит до стоматолога перенесіть на середу. У цей день варто сподіватися на диво. Звертайтеся в молитвах до Богородиці. Бездітні подружжя скоро стануть батьками. При надії будуть ті, хто роками планував вагітність. Сьогодні варто розпочинати процедуру всиновлення. У сім'ї прийдуть хороші й чуйні діти, легко мине період адаптації".

Овен

Є небезпека захворювання на ангіну. Не пийте напоїв із холодильника. Охолоджуйте тіло поступово після інтенсивних фізичних вправ.

Телець

Захищайтеся від зараження на грибкову інфекцію. У басейні й лазні не ходіть босоніж. Не користуйтеся чужими засобами гігієни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні велике свято - українці відзначають Різдво Богородиці

Близнюки

Більше пийте й менше їжте. Не затримуйте сечовиділення. Добре промийте нирки. Оперативне лікування органів видільної системи відкладіть до наступного тижня.

Рак

Потурбуйтеся про повноцінний відпочинок після робочого дня. Перевтома може спровокувати безсоння. Хворим на вегетосудинну дистонію варто пройти курс лікування.

Лев

Тіло погано реагуватиме на перепади температури. Враховуйте це, якщо збираєтеся на природу.

Діва

Зробіть профілактику сколіозу. Робіть вправи на укріплення м'язів спини. Стежте за поставою. Забезпечте зручне положення спини під час роботи.

Терези

Правильна дієта дасть змогу чудово почуватися. Віддавайте перевагу вареним і печеним стравам домашньої кухні. Не перекушуйте на бігу.

Скорпіон

Виникатимуть проблеми з пам'яттю та тривалою фіксацією уваги на роботі. Організм потребуватиме відпочинку. Не ігноруйте цього.

Стрілець

Починайте день з інтенсивних вправ. Тоді впродовж доби відчуватимете бадьорість у тілі. Носіть одяг, що не сковує рухів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народні прикмети 21 вересня - сьогодні палять одяг і бруднять руки

Козеріг

Нормалізуйте водно-сольовий обміну. Не змішуйте під час їжі солодке, смажене і фрукти. Корисним буде роздільне харчування.

Водолій

Є ризик травмування через неуважність. Беріться за справи в доброму гуморі. Не робіть нічого спересердя або на зло комусь.

Риби

Загострюється нюх. Перебувайте якомога далі від джерела їдких запахів. Не користуйтеся різкими парфумами.

Астрологиня розповіла, кого й чим здивує кінець вересня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 вересня: чому цього дня варто сподіватися на диво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі