понеділок, 21 вересня 2020 07:00

Гороскоп на 21 вересня: чого у цей день робити не можна

Гороскоп на 21 вересня: чого у цей день робити не можна
Цього дня не можна збирати урожай, сіяти, садити, прибирати і будувати. Відпочиньте разом з родиною. Фото: pixabay.com

21 вересня не давайте надто сильно розгулятися своїй фантазії. Віддалитеся від реальності. Пізніше доведеться пережити гірке розчарування. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це день розкриття творчої фантазії, - говорить астролог. - Люди мистецтва відчують поклик натхнення, а пересічні громадяни ризикують постраждати від легковірності та прожектерства. Не довіряйте пліткам та обіцянкам. Ви будете нестримані у словах і вчинках, тому й розмова з милими не складеться. Опануйте себе перед побаченням. Складуться напружені стосунки з сусідами. Не будьте швидкими на розправу. Відновити добрі відносини буде проблематично. Зумійте вчасно спинитися. Цього дня не можна збирати урожай, сіяти, садити, прибирати і будувати. Відпочиньте разом з родиною".

Овен

Ви можете мати збитки через непродумані дії партнерів. Уникайте аварійних ситуацій. Ремонт авто помітно відіб'ється на вашому бюджеті.

Телець

Використовуйте будь-яку можливість заробити додаткову суму. Збільшиться відтік грошей. Намагайтеся не робити боргів.

Близнюки

Очікувати збільшення заробітку не слід. Вам повертатимуть борги і речі, які позичали. Відмовтеся від покупки товару у кредит. Не допускайте фінансового ризику.

Рак

Заробіток вийде невеликий. Не витрачайте зусилля на підробітки в позаробочий час. Це день приємних витрат. Купуйте подарунки коханим. Побалуйте й себе обновкою.

Лев

Хід фінансових справ не задовольнятиме вас. Не спрямовуйте зусилля на виправлення ситуації. Згодом все владнається.

Діва

Надійде частина очікуваних грошей. На преміальні розраховувати не варто. Економте. Покупки краще здійснити пізно ввечері.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 21-27 вересня: астролог дала поради тим, хто хоче заробляти більше

Терези

Відчуватиметься нестача грошей, але відмовлятися від необхідного не варто. Вам пощастить знайти бажані речі у крамниці. Ще й ціна приємно здивує.

Скорпіон

Гроші йтимуть до ваших рук. Справи просуватимуться краще. Пильнуйте за якістю куплених товарів. Вони матимуть деякі вади.

Стрілець

Не відмовляйтеся від фінансової підтримки з боку близьких людей. Власних грошей буде замало для здійснення необхідних розрахунків.

Козеріг

Здійсніть найважливіші грошові операції після заходу сонця. Протягом дня краще зайнятися наведенням ладу в документації.

Водолій

Дефіциту коштів не буде. Та здійснити необхідні покупки краще наступного дня. Відкладіть до наступного понеділка розгляд нових фінансових проектів.

Риби

Справи рухатимуться надто повільно і безладно. Заробітки не відповідатимуть очікуванням. Не допускайте неконтрольованих витрат.

На початку наступного тижня до України після раптового похолодання знову повернеться тепло.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 вересня: чого у цей день робити не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі