вівторок, 20 жовтня 2020 07:00

Гороскоп на 20 жовтня: для яких знаків зодіаку цей день стане особливим

Гороскоп на 20 жовтня: для яких знаків зодіаку цей день стане особливим
Вечір обіцяє бути приємним. Не затримуйтеся на роботі. Фото: pixabay.com

20 жовтня - день повернення до колись незавершених справ. Не ухиляйтеся від виконання узятих на себе обов'язків. Говоріть правду. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не поширюйте пліток. Так ви зашкодите і людям, і собі, - говорить астролог. - Відкладіть заняття серйозною аналітичною роботою. Буде багато помилок. Пізно ввечері настає час сплеску романтичних почуттів. Не втрачайте голову через кохання. Вечір обіцяє бути приємним. Не затримуйтеся на роботі. Цей день стане особливим для Терезів, Скорпіонів і Риб. Приборкайте власний егоїзм. Розділіть з коханими радість їхніх перемог. Цікавтеся планами на майбутнє".

Овен

Ділитися своїми творчими планами з конкурентами не слід. Вони зуміють перехопити ініціативу. Постраждає ваш гаманець.

Телець

Не змінюйте основного напрямку діяльності. Не допускайте невиправданих витрат. Фінансова ситуація залишається складною.

Близнюки

Задовільними доходи цього дня назвати не можна. Не здавайте в оренду своєї нерухомості. Матимете надто багато клопоту. Прибуток не коштуватиме цього.

Рак

Зведіть витрати до мінімуму. Майте гроші в запасі. Рідним може терміново знадобитися фінансова підтримка.

Лев

Спостерігайте за змінами на ринку. Ви можете знайти можливість вдало розпорядитися наявним капіталом. Дійте. Вам допомагатимуть оточуючі.

Діва

Збільшаться доходи. Зростуть і ваші щоденні потреби. В результаті загальний баланс залишиться без змін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 19-25 жовтня: як вдало пережити екватор осені

Терези

Матимете непогані шанси вдало розмістити свій капітал. Мисліть стратегічно. Не витрачайте більшість грошей на задоволення сьогочасних потреб.

Скорпіон

Вдалий день. Хоч готівки й небагато матимете на руках. Висувайте найсміливіші фінансові проекти. Згодом вони даватимуть прибутки. Не дозвольте своїй ліні обікрасти себе.

Стрілець

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Вашою неуважністю можуть скористатися інші. Позбавтеся зайвих речей у домі.

Козеріг

Ви одержите достойну плату за вашу працю. Можна розраховувати й на преміальні. Подбайте про оновлення інтер'єру робочого приміщення.

Водолій

Надійде лише частина очікуваного прибутку. І то пізно ввечері. Для забезпечення необхідних витрат знадобиться скористатися заощадженими раніше грошима.

Риби

Нові фінансові проблеми виникатимуть через дії ваших партнерів. Вам доведеться сплачувати їхні рахунки. Не створюйте власних заборгованостей. Не беріть кредитів.

14 жовтня Меркурій у Скорпіоні розвернувся в ретроградний рух і пробуде таким до 3 листопада 2020. Як це позначиться на нас, розповіла астролог Рената Раєвська.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 жовтня: для яких знаків зодіаку цей день стане особливим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі