понеділок, 20 грудня 2021 07:00

Гороскоп на 20 грудня: чиї мрії здійняться

Гороскоп на 20 грудня: чиї мрії здійняться
Цього дня догодити жінкам буде непросто. Фото: pixabay.com

20 грудня стережіться службових романів. Вони принесуть багато страждань. Знайдіть кращий спосіб розвіяти самотність. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня догодити жінкам буде непросто, - говорить астрологиня. – Їхні примхи доводитимуть чоловіків до сказу. Не слід знайомити цього дня майбутню дружину зі своєю родиною. Невістка і свекруха не знайдуть спільної мови і навряд чи сподобаються одна одній. Погано йтиме аналітична робота. Не сподівайтеся на свою пам'ять. Записуйте важливу інформацію. Пильнуйте під час подорожі. Ситуація на дорогах складна. Щасливчиками себе відчують Тельці і Близнюки, Раки і Леви. Ваші мрії здійсняться".

Овен

Не втрачайте природну обережність. Йти на фінансовий ризик небезпечно. Участь у новому проекті згодом стане обтяжливою для вас. Слідкуйте за змінами ситуації на ринку.

Телець

Не плануйте на цей день важливих грошових операцій. Вони обернуться на збитки. Бережіть свої оселі й гаманці від злодіїв.

Близнюки

Перевіряйте виставлені вам рахунки. Не дозволяйте себе ошукати. Похід по крамницях краще здійснити ввечері.

Рак

Ваша економіка міцно стоїть на ногах. Не переймайтеся через дрібні невдачі. Шкодувати за втраченими можливостями не час. Працюйте на перспективу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 20-26 грудня: кому зірки віщують багатство і кар'єрний ріст

Лев

Заручіться фінансовою підтримкою надійних партнерів. Сплачувати необхідні рахунки з власної кишені буде непросто.

Діва

Приймати рішення про зміну роботи не слід. Матеріальної вигоди це не принесе. Ваші речі можуть бути пошкоджені у транспорті. Пильнуйте.

Терези

Ситуація залишається стабільною. Розмір доходів покриватиме витрати. Але його не вистачатиме на здійснення великих покупок.

Скорпіон

Вигідних фінансових пропозицій не буде. Дорого коштуватимуть транспортні перевезення. Куплені одяг та взуття довго не прослужать.

Стрілець

День складних рішень. Зовнішні обставини не сприятимуть укріпленню вашого фінансового становища. Зважте на свою платоспроможність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 знаків, які розбагатіють у 2022 році

Козеріг

Протягом дня кишеня спорожніє, якщо ви не звикли дотримуватися планового ведення економіки. Частково вашому розоренню сприятимуть кохані люди.

Водолій

Повикидайте з дому зайві старі речі. Пильнуйте за роботою електроприладів. Майте певну суму на проведення термінового ремонту техніки.

Риби

Покращення матеріального становища не буде. Ваші фінансові ініціативи наражатимуться на перешкоди. Шукайте нестандартних рішень.

Астрологиня порадила, як зустрічати Новий 2022 рік.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 грудня: чиї мрії здійняться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі